Local

Câţi pacienţi au fost spitalizaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi

Publicat: 15 mai 2020

După încheierea celor 60 de zile de stare de urgenţă, bilanţul persoanelor spitalizate la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi a ajuns la 537, dintre care 313 s-au vindecat. Prof. dr. Carmen Dorobăț a menţionat că s-au înregistrat şi 36 de decese.

„După 60 de zile de stare de urgenţă, am spitalizat 537 pacienţi, dintre care 313 vindecaţi. Din nefericire au fost 36 de decese, majoritatea cu vârsta peste 65 ani.

Spitalul funcţionează la aproape maxim, mai avem 10 locuri libere la confirmaţi şi la suspecţi 5 locuri.”, a transmis prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi.

Comentarii
  • Nu e de lauda. Morții u mai pot sa citească,dar rudele lor rămân in suferința.doctorii ăștia sunt,cunoscuți de mai toți pacienții,nu pot fi schimbați in bine de covid. Dar de ce managerul nu spune ce se putea face mai bine,ce a învățat din perioada covid,ce crede ca trebuie făcut in viitorul imediat? Curat,științific,civilizat,pe măsura titlului de profesor univ. Și al halatului alb ce-l poarta ? Nu cumva nu poate?

Adauga un comentariu