Cancan ultimă oră

Catinca Roman, dezvăluiri despre operațiile estetice ale Loredanei Groza: „Fiecare are dreptul să spună ce dorește”

Publicat: 14 ian. 2022
Loredana Groza cu părul făcut bucle
Loredana Groza și-a șocat marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat o fotografie cu ea, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea

Loredana Groza apare în tot mai multe ipostaze controversate pe internet, iar Catinca Roman a decis să vorbească despre activitatea artistei din mediul online. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, sora Oanei Roman i-a luat apărarea Loredanei, care îi este și o bună prietenă, după ce, în ultima perioadă diva a fost acuzată că și-a făcut diverse intervenții estetice.

Are Loredana Groza intervenții estetice?

Catinca Roman spune că toți cei care o judecă pe Loredana pentru felul în care arată au o “mentalitate învechită”.

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”, a spus Catinca Roman, în emisiunea lui Brancu.

Sora Oanei Roman spune că nimeni nu trebuie să dea explicații nimănui cu privire la aspectul fizic și că fiecare persoană are dreptul să facă orice dorește cu imaginea sa.

„Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă fiecare face ce dorește cu imaginea lui”, a mai spus  Catinca Roman.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

După ce în presa mondenă s-a speculat de mai multe ori că și-ar fi făcut operații estetice, Loredana a ținut să lămurească această problemă și a vorbit deschis despre acest subiect. Artista spune că nu a apelat la bisturiu pentru a-și schimba înfățișarea.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi există atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”  a spus Loredana, în urmă cu câteva luni.
Adauga un comentariu