Diete si regimuri

Catrinel Menghia a slabit 10 kilograme in 10 zile. Cum arata acum

Publicat: 12 mart. 2019

Catrinel Menghia, care este renumita pentru silueta sa perfecta, a postat recent un story pe Instagram in care le-a dezvaluit fanilor ca, in doar 10 zile, a reusit sa scape de 10 kilograme luate in timpul sarcinii.

„10 kilograme in 10 zile”, a scris Catrinel Menghia, care inainte sa nasca avea 15 kilograme in plus. Catrinel Menghia se bucura acum de noul ei rol de mamica, promovand alaptatul natural in imagini postate pe social media.  Alaturi de partenerul ei, Massimiliano Di Lodovico, aceasta a ales un nume deosebit pentru fetita lor: Caroline Léon.

Intr-un interviu din trecut pentru perfecte.ro, Catrinel Menghia marturisea ca datoreaza silueta de invidiat sportului, aceasta practicand in adolescenta atletism de performanta. “Tin sa mentionez ca sportul de performanta m-a ajutat foarte mult. Insa mananc decent, fara sa exagerez, eu fiind foarte pofticioasa de felul meu, nu fumez si nu beau alcool. Trucuri de beauty am multe in care cred si sunt cele "babesti", asa cum se numesc la noi: imi fac masti cu miere de albine pentru ten, in loc de crema corporala folosesc de fiecare data dupa ce fac dus ulei de migdale si pentru par fac des masti cu ulei de masline”. S.D.loading...

Adauga un comentariu