Actualitate

Catrinel Menghia nu a mai venit in Romania sa isi lanseze inghetata! Teapa sau schimbare de planuri?

Publicat: 28 iun. 2012

Multe echipe de televiziune si jurnalisti au dat marti seara buluc intr-un club de langa Herastrau asteptand sa o intalneasca pe Catrinel Menghia, imaginea noului brand. Surpriza, insa, dupa inceperea evenimentului, organizatorii i-au anuntat ca modelul roman a ramas in Italia pentru ca avea de onorat un contract….

Catrinel Menghia urma sa fie invitatul special la evenimentul de lansare a unui sortiment de inghetata lichida, care a fost lansat oficial in Romania marti seara.

Multe echipe de televiziune, vedete si jurnalisti au dat buluc intr-un club de vara de langa Herastrau cu gandul ca o vor vedea pe celebra romanca, anuntata ca invitat special.

Surpriza, insa, dupa  doua ore de la debutul evenimentului, organizatorii au anuntat ca, de fapt, Catrinel nu a mai venit in Romania, avand un contract de onorat in Italia.

Informatia nu a fost oferita inaintea lansarii, probabil, dorind sa nu il compromita definitiv si sa se poata promova brandul de inghetata in fata presei, macar prin prezentatoarea evenimentului, Mihaela Radulescu.

Unul din organizatorii evenimentului a incercat sa salveze situatia, declarand ieri pentru Cancan:”Au intors-o (n.r. pe Catrinel Menghia) de la aeroport. Abia astepta sa vina aici, ii era foarte dor de Romania.

Tot timpul cand vine aici, primul lucru pe care il face este sa mearga la un restaurant cu specific romanesc. Ne facusem planuri sa colindam toate discotecile din Centrul Vechi, dar asta e, poate data viitoare”.loading...

Adauga un comentariu