Stiri si curiozitati

Catrinel Sandu a ajuns la spital si a fost operate de urgenta

Publicat: 25 iul. 2018
3

Catrinel Sandu a ajuns la spital si a fost operate de urgenta, din cauza apendicitei acute. Vedeta trebuia sa se intoarca in America, insa nu a mai putut pleca din cauza durerilor pe care le-a avut. Din fericire, totul s-a rezolvat, blondina marturiseste ca medicul care a operat-o i-a salvat viata, deoarece apendicele era ascuns si putea sa explodeze in orice moment.

”Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Poteca. Domnul doctor a fost singurul care ade scoperit problema in urma unui consult amanuntit. Dupa ce am facut ecografie si am avut o discutie amanuntita, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit ca am apendicita acuta ascunsa. Nu o gasea nimeni, insa domnul doctor a gasit-o si pot sa spun ca mi-a salvat viata, pentru ca putea sa explodeze oricand si puteam sa fac septicemie. Chiar m-am intrebat ce s-ar fi putut intampla daca eram in avion?! Miercurea trecuta m-am operat, iar acum la o saptamana de la interventie, ma simt foarte bine datorita domnului doctor Poteca, caruia ii multumesc pentru toata grija”, a dcelarat Catrinel Sandu pentru Click!

Catrinel Sandu locuieste acum in casa iubitului ei american

Blondina locuieste acum in Sarasota, in casa lui Steve, de meserie medic stomatolog!

”E prima data cand simt ca am un partener in adevaratul sens al cuvantului, care sa isi doreasca sa faca lucruri impreuna, ne sfatuim in absolut orice. Vreau sa le ofer fiicelor mele o familie, sa le arat ca daca nu a mers prima data, poti sa gasesti pe cineva care sa te faca fericita.”, a povestit recent Catrinel, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

Adauga un comentariu