Info Turism

Cauti cele mai bune oferte pentru vacanta? Le gasesti la Targul de Turism al Romaniei

Publicat: 03 mart. 2013

Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2013, care se va desfasura in zilele 14-17 martie, reuneste mai mult de 200 de companii, din peste 28 de tari. Ofertele disponibile in cadrul targului includ, printre altele, reduceri de pana la 30% la pachetele turistice.

Evenimentul, dedicat industriei turismului, va dezvalui publicului larg si specialistilor din domeniu un portofoliu impresionant de atractii si destinatii turistice interne si internationale pentru sezonul estival si de iarna 2013, prezentate cu discount-uri de pana la 30%.

Organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT, FPTR, OPTBR si ANTREC, Targul de Turism al Romaniei reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din portofoliul ROMEXPO, devenind de-a lungul celor 19 editii o platforma reprezentativa atat pentru sectorul Business-to-Business, cat si pentru publicul larg aflat in cautarea celei mai avantajoase oferte de vacanta.

Cu trei luni inainte de desfasurarea evenimentului, Turcia, Bulgaria si Serbia au confirmat deja participarea pregatind, pe langa oferte speciale si un program bogat de activitati artistice.

Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2012, pe scurt:

Pe durata celor patru zile de expozitie, vizitatorii au putut selecta dintr-o gama variata de oferte destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate, ce au vizat turismul cultural, rural si de business, turismul de tratament, destinatii exotice, croaziere, turismul de aventura sau pelerinaje culturale etc.

Pentru un plus de impact, companiile participante au prezentat sub conceptele „early booking” si „instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit