Magazin

Cauți un laptop pentru călătorii? Află de ce merită să cumperi un MacBook Air?

Publicat: 04 mai 2022

Un MacBook Air este perfect pentru călătorii pentru că are o tehnologie mai interesantă și cadrul foarte subțire și elegant. Toate MacBook-urile ar trebui să arate așa, să fie dispozitive uimitoare, care să atragă priviri de admirație când sunt utilizate în public.

În cazul unui MacBook Air, putem spune cu siguranță că acesta este un produs superb, care nu va intra în viața cuiva fără să provoace agitație în sensul bun al cuvântului. Ideea este că acest produs arată grozav și are performanța unui dispozitiv la care mulți oameni au visat.

Apple se pare că s-a gândit și la performanța și eleganța acestor dispozitive, când a creat modele de MacBook Air.

Performanță ridicată

Există deja multe opinii despre MacBook Air de la utilizatori, care se referă la performanța grozavă a acestui dispozitiv din familia notebook-urilor Apple și care îl diferențiază de produsele convenționale.

Ecranul unui MacBook Air este de înaltă calitate și foarte eficient pentru publicul larg. Are un display excelent, considerat foarte bun pentru creatorii de videoclipuri.

Și designul acestui MacBook este impresionant, toată lumea a fost uimită de felul în care arată; are carcasa foarte subțire, din aluminiu prelucrat, durabil, care rezistă bine la lovituri și zgârieturi. Comparativ cu alte produse de acest fel, în cazul MacBook Air se poate spune că designul este distinctiv, în formă de pană, iar corpul său este foarte frumos și subțire.

Afișajul LCD de la MacBook Air este grozav, gama de culori este foarte largă, deci acest notebook este ușor de utilizat de către designeri, artiști, creatori și nu numai. Tastatura poate avea o iluminare de fundal, iar performanța procesorului este apreciată de fani.

O autonomie foarte mare a bateriei

Apple a dezvoltate variante excelente de acumulator MacBook Air care au o capacitate grozavă și o autonomie foarte mare. Dacă nu știi ce baterie ai nevoie pentru un MacBook Air, poți afla mai multe aspecte despre asta de la specialiști în domeniu, sau la un furnizor de servicii autorizat Apple.

Când utilizezi un laptop MacBook Air, bateria acestuia trece prin anumite cicluri de încărcare. Asta înseamnă că energia bateriei este consumată la un ciclu de încărcare. Specialiștii spun că un ciclu de încărcare poate dura și 2 zile, dacă în prima zi se folosește doar jumătate din energia bateriei și apoi aceasta se încarcă iar complet, iar a doua zi se face cam același lucru. Prin urmare, finalizarea ciclului de încărcare a bateriei poate dura și câteva zile.

Știind câte cicluri de încărcare are bateria și câte au mai rămas, se poate determina când ar trebui înlocuită bateria. O baterie MacBook de calitate înaltă, cum este cea de pe RadicalStore.ro, este concepută pentru o performanță optimă, pentru a economisi până la 80% din capacitatea de încărcare inițială.

Un consum mai mic de energie

Performanța unui MacBook Air este mare, datorită consumului de energie mai mic. La acest dispozitiv se poate prelungi durata de viață a bateriei și cu ajutorul modului de consum redus. În acest fel se optimizează și performanța bateriei. Utilizatorii de MacBook-uri folosesc această caracteristică și optimizări de software, deși beneficiază deja de o autonomie bună a bateriei.

Lipsa unui sistem de răcire activ

Un MacBook Air nu va face deloc zgomot, pentru că este fără ventilator. Acest tip de notebook are o dimensiune oarecum diferită de produsele convenționale, ceea ce îl face perfect pentru călătorii. Mulți oameni care îl au deja spun că este un MacBook ușor și foarte confortabil.

Conform celor spuse de unii analiști în domeniu: Apple va veni cu noi modele de MacBook Air, de 13 inch și de 15 inch, care vor avea noi dimensiuni de afișaj, dar la ele va lipsi tehnologia mini-LED și ProMotion.

Se pare că în 2023 va fi lansat un MacBook Air cu o dimensiune a ecranului de 15 inch, deci va fi un dispozitiv mai mare, care va arăta senzațional. Apple a decis să construiască o versiune mai impresionantă de MacBook Air, cu noi opțiuni de culoare și fără acel design conic, pentru că a considerat că aceasta este potrivită pentru următoarea generație.
Adauga un comentariu