International

Cauza incendiului de la catedrala Notre-Dame din Paris, dezvaluita! Ce a declansat focul devastator 

Publicat: 18 apr. 2019
1

Incendiul izbucnit in catedrala Notre Dame din Paris ar fi fost cauzat de un scurtcircuit la reteaua electrica, potrivit primelor date furnizate de Politia din Franta. 

Conform Daily Mail, surse apropiate anchetei au dezvaluit ca incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la reteaua electrica, insa datele nu sunt, insa, oficiale, intrucat monumentul este consolidat cu panouri din lemn pentru a sustine unele parti fragile ale zidurilor

Vezi si: Pana la reconstructie, in fata Notre Dame va aparea Biserica Efemera 

Unul dintre cele mai puternice simboluri ale culturii Europene, Catedrala Notre-Dame din Paris, a fost cuprinsa de un incendiu devastator, pe 15 aprilie. Mii de oameni au privit inmarmuriti, de pe ambele maluri ale Senei, cum turla in forma de sageata a catedralei se prabuseste.

Presedintele francez, Emanuel Macron, promite ca Notre Dame va fi refacuta in doar cinci ani. Ba mai mult, imediat dupa dezastru, el a mers la locul incendiului si a tinut un discurs in apropierea catedralei. Macron si-a luat angajamentul ca va cauta cele mai mari talente si va reconstrui edificiul in numele francezilor.
Comentarii
Adauga un comentariu