Magazin

Caz EMOTIONANT! Desi au fost despartite la NASTERE, s-au gasit!

Publicat: 14 nov. 2014
Anais Bordier si Samantha Futerman s-au nascut in Busan, Coreea de Sud, dar au fost abandonate la nastere si infiate de familii diferite.
Anais a crescut in Paris, Franta, iar Samantha in New Jersey, Statele Unite. Ambele au in prezent 26 de ani. Desi stiau ca sunt adoptate, tinerele nu stiau nimic despre familia din care provin. Anais este designer, iar Samantha, actrita. Tinerele s-au cunoscut pe Facebook, dupa ce unul dintre prietenii lui Anais i-au spus ca exista pe YouTube o tanara actrita care seamana perfect cu ea. Samantha isi promova piesele pe internet pentru a se face cunoscuta si asa a ajuns unul dintre prietenii lui Anais sa o urmareasca.

Citeste si: A SOCAT o tara intreaga! A fost declarata MOARTA si s-a TREZIT dupa 11 ore in camera frigorifica

Cand a auzit de una ca asta, Anais s-a gandit ca ar Samantha ar putea avea legatura cu familia din care provine. Spera sa fie sora ei, insa, nu se astepta sa aiba chiar o sora geamana. Dupa ce au luat legatura pe Facebook, cele doua au stabilit ca ar trebui sa se intalneasca.
Nu s-au intalnit, insa, oricum! Tinerele au hotarat sa-si faca un test genetic pentru a fi sigure ca sunt rude. Analizele le-au confirmat ca sunt surori gemene. De atunci sunt nedespartite! Partea interesanta este ca tinerele nu doar seamana fizic foarte mult, ci si au un comportament si reactii similare, afinitati, atitudine si mod de gandire chiar daca au trait la mii de kilometri distanta, au fost crescute in tari si familii diferite, pe continente diferite. Sangele apa nu se face!
Sursa: kanald.ro


loading...

Adauga un comentariu