Funny

Caz fara precedent in Romania. O chelnerita din Dorohoi a bagat divort imediat dupa nunta, dupa ce a numarat banii de dar. Ce a urmat intrece orice imaginatie 

Publicat: 17 mai 2019
9

Proces fara precedent, la Dorohoi, in urma unei nunti care s-a lasat rapid cu divort si scandalmonstru. Fericitii soti nu au stat alaturi decat putin timp, dupa care casatoria s-a transformat intr-un ”razboi” purtat pe toate fronturile. CANCAN.RO va prezinta informatii senzationale din care reiese ca drumul de la ”impreuna, la bine si la rau” pana la ”adio si n-am cuvinte + partaj” este – uneori – atat de scurt, incat pana si judecatorii au fost luati prin surprindere.

Totul a inceput cu o nunta ca-n povesti, iar evenimentul s-a desfasurat conform traditiilor, invitatii petrecand alaturi de miri pana in zorii zilei. Fiecare mesean a pus o ”caramida” la temelia viitoarei casnicii, numai ca nimeni nu a prevazut ce turnura ”aprinsa” aveau sa ia evenimentele. La scurt timp dupa ce mirii au spus ”Da” in fata ofiterului starii civile si in fata lui Dumnezeu, mariajul s-a facut farame, iar indragostitii de altadata au cerut divortul si s-au transformat in adversari intoleranti. Motivul? Banii ”de dar” si cadourile de la nunta! 

Fosta sotie a intentat ”procesul anului”

La doar cateva luni dupa ce a fost pronuntat divortul, fosta sotie l-a actionat in judecata pe fostul sot, cerand partajarea sumei de 40.000 lei, suma dobandita – prin contributie egala – in timpul casatoriei si obligarea paratului la plata cheltuielilor de judecata. Concret, femeia spunea ca petrecerea de nunta a avut loc la un restaurant din localitate, iar mirii au primit in dar suma de 80.000 de lei. Dupa achitarea cheltuielilor de nunta – 40.000 lei – fericita familie a ramas cu jumatate, adica 40.000 lei. Numai ca fostul sot si-ar fi insusit suma respectiva, comunicandu-i sotiei ca a depus-o intr-un cont bancar. Reclamanta il acuza pe barbat ca a retras suma din banca fara sa o anunte, iar in instanta – cu ocazia divortului – i-a promis ca ii va inapoi 20 000 de lei, ceea ce nu s-a mai intamplat. 

Fostul sot sustine ca platit toate cheltuielile de nunta

Pe de alta parte, fostul sot se pozitioneaza de partea cealalata a ”baricadei” si sustine, in fata instantei, ca el a platit, integral, toate cheltuielile de nunta. Astfel, barbatul declara ca el a cumparat costumul de mire, rochia de mireasa si verighetele. Mai mult, sustine ca a dat si avansul pentru orchestra, sala in care s-a desfasurat nunta, prajituri si bautura, iar pana in ziua nuntii a cheltuit suma de 11.000 lei. Tototdata, barbatul mai declara ca s-a inteles cu fosta sotie sa faca economii si sa aiba cel putin 8.000 de lei in ziua nuntii, bani care urmau a fi folositi pentru a achita restul cheltuielilor de nunta, numai ca totul a ramas la stadiul de ”vorbe fara acoperire”. 

mai multe AICI

Adauga un comentariu