Titlurile zilei

Caz incredibil, la Iași! Un ieșean de 75 de ani, suspectat că și-a violat soacra de 83 de ani, bolnavă de Alzheimer și imobilizată la pat. Descoperirea șocantă, făcută chiar de nevasta agresorului – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 20 nov. 2021
Momentele în care suspectul de viol a fost adus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă
Un ieșean în vârstă de 75 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a violat soacra

Un ieșean de 75 de ani a fost încătușat de oamenii legii, fiind suspectat că și-a abuzat sexual propria soacră. Individul a fost săltat și dus la audieri după ce soția acestuia, fiica victimei, a depus o plângere la Poliție. Femeia a văzut vânătăi pe trupul victimei, fapt care i-a trezit unele suspiciuni. Astfel, ieșeanca a aflat că mama ei ar fi fost abuzată chiar de către ginere. Victima suferă de mai multe afecțiuni și se exprimă extrem de dificil, având și o vârstă înaintată, respectiv 83 de ani

Un caz incredibil a fost descoperit de autorități la Iași! Un individ în vârstă de 75 de ani, Florentin Mihăilă, este suspectat că și-a violat soacra, de 83 de ani. Cea care a dat totul în vileag este nimeni alta decât soția agresorului. Septuagenarul ieșean a fost încătușat de oamenii legii.

Individul a fost săltat și dus la audieri după ce soția acestuia, fiica victimei, a depus o plângere la Poliție. Femeia a văzut vânătăi pe trupul victimei, fapt care i-a trezit unele suspiciuni. Astfel, ieșeanca a aflat că mama ei ar fi fost abuzată chiar de către ginere.

Septuagenarul ieșean Florentin Mihăilă, săltat de acasă și dus la audieri

Anchetatorii au precizat că ieșeanul de 75 de ani, Florentin Mihăilă, a fost ridicat și dus la audieri.

„Agenții din cadrul Secției I de Poliție Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2021, un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa. Bărbatul a fost dus la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, pe data de 18 noiembrie 2021, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Bărbatul bănuit de comiterea faptei va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă”, au menționat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Victima suferă de numeroase afecțiuni și abia poate vorbi

Surse judiciare afirmă că, în urmă cu două zile, fiica victimei, soția lui Florentin Mihăilă, a observat că mama ei are vânătăi pe corp. Ieșeanca a început să o întrebe pe mama sa, care are mai multe afecțiuni, printre care și Alzheimer, este imobilizată la pat și abia se poate exprima, de unde are vânătăile respective. Din răspuns în răspuns, victima i-a arătat fiicei sale că cel care a agresat-o sexual este chiar ginerele, în vârstă de 75 de ani.

La scurt timp, femeia a mers țintă la Poliție, unde și-a reclamat soțul pentru viol. Ulterior, polițiștii ieșeni l-au săltat pe individ de acasă și l-au dus la audieri.

„În urma audierilor, procurorul de caz a propus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. Urmează ca magistratul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași să ia o decizie în acest sens”, a declarat ieri, la prânz, Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Odată ajuns la sediul Judecătoriei Iași, Florentin Mihăilă a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la acuzația care planează asupra lui.

Comentarii
Adauga un comentariu