National

Caz incredibil la Pitești! O minoră este scuipată și bătută în plină stradă

Publicat: 04 aug. 2020
ALT=
O minoră este scuipată și bătută în plină stradă

Caz incredibil la Pitești! O minoră este scuipată și bătută în plină stradă de o altă tânără în plină stradă.

În filmare se vede cum minora este lovită peste faţă de cealaltă fată, care o scuipă şi îi adresează injurii. La un moment dat, agresoarea îi cere să stea şi în genunchi, o mai scuipă o dată şi pleacă.

În tot acest timp, pe margine se vede un băiat care asista la scenă fără să intervină. În urma scandalului, poliţia a deschis o anchetă.

Polițiștii piteșteni au declarat că în acest caz a fost începută o anchetă pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și de amenințare.

„Imaginile au apărut în spațiul public în cursul serii de ieri, astfel încât verificările sunt încă în desfășurare. Ca urmare a apariției de aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și de amenințare. Se desfășoară verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.

Caz incredibil la Pitești: Agresoarea are 14 ani

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, agresoarea este și ea minoră, fiind vârstă de 14 ani.

„Din primele verificări, vorbim despre o agresoare cu vârsta de 14 ani. Cele două clipuri ilustrează două agresoare diferite și aceeași victimă. Noi recomandăm minorilor și adulților ca, în situația în care asistă la un astfel de comportament, să nu contribuie printr-o atitudine pasivă. De altfel, există o limită care poate fi depășită cu ușurință, astfel că cei care asistă pot deveni cu ușurință complici și instigatori sau chiar co-autori la astfel de fapte și pot răspunde penal“, adaugă purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.

Crimă oribilă la Botoșani: Și-a ucis propriul tată după ce l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap

Un bărbat din judeţul Botoșani și-a ucis propriul tată după ce l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap. Conform autorităţilor, agresorul susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta.

În vârsta de 74 de ani bătrânul a murit în noaptea de luni spre marţi, pe secția de terapie intensivă a spitalului Județean Botoșani, după ce fiul l-a bătut cumplit. Fiul decedatului a mărturisit că și-a lovit părintele de 30 de ori, cu pumnul în cap.

„Spunea că e Diavolul“

Criminalul le-a relatat forţelor de ordine că îl vedea pe diavol în propriul tată. Medicii au fost șocați de violența loviturilor primite de bătrân de la propriul copil. Cei doi bărbați locuiau împreună. Un ginere al bătrânului a descoperit grozăvia dimineață și a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

”La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

La spital a ajuns şi agresorul. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul, care are probleme psihice, susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta.

”Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Adauga un comentariu