International

Caz incredibil! O jucatoare spune ca a fost OTRAVITA la WIMBLEDON

Publicat: 11 aug. 2016
1
Politia britanica a inceput o investigatie in cazul sportivei britanice Gabriella Taylor, in varsta de 18 ani, care sustine ca a fost otravita luna trecuta, in timpul turneului de la Wimbledon.
Mama jucatoarei de tenis Gabriella Taylor sustine ca fiica sa a fost la un pas de moarte, dupa ce a stat timp de patru zile la terapie intensiva. Taylor a ajuns la spital dupa ce s-a simtit rau in timpul meciului din sferturile de finala ale probei de junioare de la Wimbledon 2016.
Minela Taylor le-a spus jurnalistilor de la Daily Telegraph ca fiica sa locuieste intr-un mediu perfect sanatos si era imposibil pentru ea sa se imbolnaveasca acasa. Doctorii au descoperit o bacterie extrem de rara in Anglia, iar mama jucatoarei spune ca acest lucru nu poate fi intamplator. Respectiva bacterie se gaseste cel mai adesea in urIna de sobolan.
Purtatorul de cuvant al politiei londoneze a declarat ca plangerea a fost facuta pe data de 5 august 2016 si se refera la „o posibila infractiune petrecuta la o adresa din Wimbledon, intre 1 si 10 iulie”.
Adauga un comentariu