Diverse

Caz medical: Ce i-a crescut in creier din cauza broastelor vii pe care le manca!

Publicat: 25 mart. 2015

O femeie din China avea dureri puternice in zona capului si a mers la medic. Yin Meng, in vasta de 29 de ani se vaita de dureri groaznice de cap. Cand a mers la medic, acesta i-a zis ca are un parazit de 8 cm in creier.

De sase ani, femeia se vaita ca o doare capul. Cand a mers la munca ultima data, a facut o criza foarte puternica si chiar a ingenunchiat de durere. Ea a fost dusa de urgenta la spital unde medicii au descoperit ca ii crestea ceva in creier. Habar nu aveau ce se afla in interiorul creierului ei si nici cum sa ii indeparteze acel lucru, asa ca a fost trimisa acasa.

Yin a primit medicamente pentru a stopa durerea, insa, la scurt timp, s-a prabusit din nou. Inca  o data, ea a fost internata de urgenta la spital, unde de data aceasta medicii au fost de acord sa o opereze. In timpul operatiei, ei i-au extras un parazit lung de 10 cm. Un purtator de cuvant al spitalului a declarat: Femeia a fost infestata cu un parazit numit Sparaganosis care ii crestea de ani de zile in creier. Ii ataca sistemul nervos.

Sparaganosis poate fi contractata prin apa contaminata, mancatul de broaste sau serpi. Poate fi luata si prin contactul cu o rana deschisa a purtatorului. Afecteaza, de cele mai multe ori, creierul si ochiul.

Cand s-a trezit din anestezie, medicii i-au spus femeii ce i s-a intamplat. Atunci, ea a realizat ca, in copilarie, obisnuia sa manance broaste vii. Asa a contractat si boala. Yin si-a adus aminte cu broastele inca topaiau de vii in stomacul ei cand le inghitea.

sursa: kanal dloading...

Adauga un comentariu