Actualitate

Caz șocant în gara Roman din Neamț! Un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă şi s-a electrocutat. A fost transportat la spital cu arsuri grave

Publicat: 14 aug. 2021
Caz șocant în gara Roman din Neamț Un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă şi s-a electrocutat. A fost transportat la spital cu arsuri grave
El a fost găsit prăbușit lângă vagon si transportat la spital cu arsuri grave pe o suprafață mare a corpului

Incidentul a avut loc în această seară în gara Roman din Neamț, acolo unde un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă şi s-a electrocutat. El a fost găsit prăbușit lângă vagon si transportat la spital cu arsuri grave pe o suprafață mare a corpului.

Alarma a fost dată sâmbătă seara în jurul orei 20:15, prin apel la 112. Pompierii au fost înștiințați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Victima a fost identificată ca fiind un adolescent în vârstă de 15 ani.  Băiatul era căzut lângă vagon şi prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.  După ce i s-a acordat primul ajutor, adolescentul a fost predat unui echipaj de la SAJ şi ulterior transportat la CPU Roman.

 
Adauga un comentariu