Actualitate

Caz şocant în Piatra Neamţ! Un bărbat s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său. Explozie într-un apartament din municipiu! Reporterii BZI.RO au încercat să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la acest gest

Publicat: 27 ian. 2021
explozie într-un apartament din Piatra Neamț
explozie într-un apartament din Piatra Neamț

În urmă cu puţin timp, într-un apartament din municipiul Piatra Neamţ a avut loc o explozie. Un bărbat s-a aruncat în aer. În apartament se afla propriul copil. Situaţia bărbatului a fost una mai dificilă, gestul lui a fost făcut ca urmare a unei dispute cu fosta soţie pentru custodia băiatului.

Bărbatul a pierdut custodia copilului iar acest lucru l-a determinat să producă un gest care ar fi putut avea consecinţe dramatice pentru fiul său, el dar şi pentru întregul bloc în care cei doi locuiau.

Reporterii BZI.RO au fost cei care au tras semnalul de alarmă

Pe pagina de Facebook a Cotidianului Bună Ziua Iași, bărbatul a dat mai multe mesaje spunând că vrea să recurgă la un gest şocant, acela de a da foc celor trei butelii care se aflau în apartamentul cu pricina. Bărbatul era nemulţumit pentru că a pierdut custodia copilului. Reporterii BZI.RO care au vorbit în EXCLUSIVITATE cu bărbatul au încercat să îl convingă pe acesta să nu recurgă la un gest care ar putea avea consecinţe grave asupra lui şi a copilului.

După ce au încheiat convorbirea cu bărbatul, reporterii BZI.RO au luat legătura cu Purtătorul de Cuvânt al IPJ Neamț. Aceştia s-au dus la faţa locului, ia mascaţii de la SAS a intrat peste el, moment în care bărbatul a aprins o flacără şi s-a produs o explozie.

În urma deflagrației, minorul a suferit arsuri la nivelul feței iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați la UPU Piatra-Neamț de unde au fost redidecționați la Spitalul din Roman.

Poliţiştii au intervenit la domiciliul unui bărbat care ameninţa că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul e afla în casa cu propriul fiul. În momentul în care poliţiştii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar una în urma acestui lucru a fost declanşată o explozie. Facem cercetări la faţa locului. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar copilul a fost transportat la spital., a declarat, pentru BZI.RO, Agent Mocanu Dimitrie

Ce se arată în comunicatul celor de la ISU Neamț

Într-un comuncat emis de ISU Neamș se arată faptul că pompierii au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului produs ăn apartamentul respectiv. Locatarii din apartamentele aferente au fost evacuați iar în urma incendiului a rezultat rănirea unui minor si a unui bărbat în vârstă de 39 de ani:

Ca urmare a unei solicitări venite din partea IPJ, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.
Incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze (de la butelii) într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche. Toți locatarii din bloc au fost evacuați. În urma incendiului au rezultat două victime: un minor de 7 ani și un bărbat de 39 de ani.  Minorul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.  Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la SAJ.  La locul evenimentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul Primăriei Piatra Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții. se arată în comunicat.

Sursă foto: https://www.stiri-neamt.ro/

Iată BUTELIILE CARE AU EXPLODAT în apartamentul din Piatra Neamț

Adauga un comentariu