Titlurile zilei

Caz şocant, la Iaşi! Un bărbat, arestat pentru zoofilie! Petru Holban, acuzat de anchetatori că şi-a satisfăcut poftele deviante cu o găină! (EXCLUSIV)

Publicat: 11 aug. 2022
Caz şocant la Iaşi Un bărbat arestat pentru zoofilie Petru Holban acuzat de anchetatori că şi-a satisfăcut poftele deviante cu o găină EXCLUSIV
Un ieşean a ajuns după gratii, fiind cercetat pentru agresiuni sexuale şi zoofilie

Un individ din judeţul Iaşi a fost arestat pentru zoofilie. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis ieri propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele lui Petru Holban. Oamenii legii spun că individul ar fi comis mai multe agresiuni sexuale şi chiar o faptă de zoofilie. Culmea, ieşeanul vrea să fie lăsat în libertate, chiar dacă la audieri a recunoscut comiterea faptei de zoofilie

Un individ din judeţul Iaşi a fost arestat pentru zoofilie. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis ieri cererea făcută de anchetatori pe numele lui Petru Holban.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Petru Holban. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Petru Holban, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală (3 acte materiale) şi zoofilie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat ieri judecătorii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Petru Holban, acuzat şi că şi-a agresat nepoţica minoră

De remarcat este faptul că decizia luată ieri de Judecătoria Iaşi nu e definitivă. De altfel, Petru Holban (74 de ani) a contestat deja această hotărâre. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu pensionarul din comuna Popricani. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.
Conform anchetatorilor, ieşeanul a intrat recent în atenţia lor, deşi acesta ar fi comis diverse infracţiuni de natură sexuală încă de acum 3 ani.

„Numitul P.H. este bănuit că ar fi săvârşit mai multe fapte de agresiune sexuală, începând din 26 aprilie 2019. Atunci, minora care a fost agresată şi care locuia în acelaşi imobil cu suspectul avea vârsta de 11 ani. Actele de agresiune sexuală au constat în pipăieli sau propuneri de natură sexuală. De asemenea, se fac cercetări pentru 2 infracţiuni de racolare a minorilor în scopuri de natură sexuală. Suspectul i-ar fi propus aceleiaşi părţi vătămate să întreţină raporturi sexuale cu el contra cost”, a declarat ieri Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Surse judiciare susţin că victima este nimeni alta decât nepoata lui, respectiv copilul fiicei sale vitrege.

Ieşeanul, arestat pentru zoofilie după ce a făcut sex cu o găină!

Oamenii legii au adăugat că propunerea de arestare preventivă a fost formulată ieri pe numele lui Petru Holban şi pentru comiterea unei infracţiuni de zoofilie. Din câte se pare, este primul caz oficial de zoofilie semnalat de autorităţile judiciare ieşene.

„În ceea ce priveşte infracţiunea de zoofilie, aceasta a fost comisă pe data de 3 august 2022, când se presupune că suspectul a luat din grajdul locuinţei o găină, a dus-o în casă, a întreţinut un act sexual normal cu aceasta, iar când a vrut să o elibereze ar fi fost surprins de o martoră care bănuia că acesta avea un astfel de comportament şi pe care l-ar fi văzut şi în trecut având acte de natură sexuală în privinţa animalelor. La audieri, suspectul a recunoscut fapta de zoofilie”, a subliniat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Aşadar, acum, ieşeanul Petru Holban a fost arestat preventiv pentru zoofilie şi agresiuni sexuale.
Comentarii
  • Excelent articol! Mostră de profesionalism jurnalistic. Articol demn de titlurile zilei într-un ziar publicat într-o reședință de județ și capitală regională….

  • Saruman, ai intrat, ai citit, ai comentat. Dacă era lipsit de interes, nu pierdea 7 minute din viață pt acest articol! Așa că tocmai ce te contrazici!

  • In curând o să fie legală și zoofilia. Așa cum acum e legală pedofilia pe motiv că un minor de 11- 13 ani a ” consimțit” acte sexuale cu moșnegi de 60. Sunt pline tribunalele de procese cu pedofili care se încheie cu achitarea adultului in defavoarea copilului. Așa că mă aștept cat de curat sa fie legală și zoofilia , vb aia , atâta timp cât nu deranjez pe nimeni fac ce vreau cu viața mea. Apoi va urma mișcarea de eliberare de prejudecăți , de acceptare și afirmare a zoofililor. Un fel de ” zoopride”.

  • saraca gaina! au iesit numai pene din ea. a jumulito toata, animalu! cand si-a bagat madularul in gaina, zici ca era pui la rotisor.

  • Ce fiinta abjecta violatorul asta de gaini. Iti vine sa razi si sa vomiti in acelasi timp. Probabil ca scapa nepedepsit ca atatia altii. O sa motiveze ca el a fost cocos de curte intr-o viata anterioara…

  • Las’ că se-mpacă cu găina, îşi retrage aia plângerea contra promisiunii unui coteţ mai mare, cu aer condiționat şi lapte-n grăunţe. Da’ ce te faci cu procuroru’, că rămâne fără victimă la proţes ?

  • ,,I-o fi făcut găina avansuri proprietarului…”
    Ce dobitoci,defecți la cap mai sunt pe fata pământului!Mârlănoi!Ți-e scârbă!

Adauga un comentariu