Actualitate

Caz șocant la o biserică din Dâmbovița! Un bărbat s-a sinucis

Publicat: 28 aug. 2021
Caz șocant la o biserică din Dâmbovița Un bărbat s-a sinucis
Premierul Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase din România și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte. Discuțiile vor fi pe tema certificatului verde

Un bărbat în vărstă de 60 de ani și-a luat viața într-o biserică din Dâmbovița. Trupul acestuia a fost descoperit de mai multe persoane în baia lăcașului de cult. Acum, polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Oamenii legii chemați de urgență la locul tragediei nu au descoperit semne de violență, așa că prima concluzie e că s-ar fi sinucis. Poliţiştii au fost sesizaţi că într-o biserică din localitatea Gherghești din judeţul Dâmbovița a fost găsit un bărbat spânzurat.

Când au ajuns la lăcașul de cult, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul avea 60 de ani şi că pe trupul neînsuflețit nu erau urme de violență. Așa că polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi efectuează cercetări în acest caz.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia.

„La o primă examinare, cadavrul nu prezintă alte urme vizibile de violenţă, cu excepţia celor specifice prin spânzurare. Acesta urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, potrivit IPJ Dâmboviţa.

 
Adauga un comentariu