Scena artistica din Romania

Caz unic in Romania! Un actor mort apare in distributie la teatru!

Publicat: 13 ian. 2015
3

Cu toate ca Nae Lazarescu a murit in urma cu mai bine de un an, la teatrul de revista „Constantin Tanase” numele lui inca mai apare in distributiile spectacolelor. Directorul Alexandru Arsinel a dezvaluit ca tot ce i-a apartinut comediantului sunt lucruri puse bine, in semn de admiratie pentru tot ce a facut in lumea teatrului.

Regretatul Nae Lazarescu s-a stins din viata in urma cu un an, dar apare in continuare pe site-ul Teatrului de Revista printre actorii care presteaza pe scena. Arsinel a explicat ca oamenii care se ocupa de actualizarea site-ului n-au putut sa renunte la poza maestrului si la lucrurile lui.

Vezi si TRAGDIE IN LUMEA COMEDIEI ROMANE! Nae Lazarescu a murit

„A facut parte din familia noastra. Le-am lasat acolo, mie si colegilor mei ne vine greu sa ne despartim de fotografia lui, in semn de respect pentru ca a facut parte din familia noastra. E ca un omagiu adus acestui coleg, chiar ne e greu sa ne despartim de el… Ii pastram si prin cabine, si prin teatru fotografiile lui, hainele lui, portretul in semn de dor si de respect pentru ce a insemnat in teatru. In cabina noastra, toate lucrurile lui au ramas neschimbate”, a relatat Alexandru Arsinel pentru ring.ro.

Vezi si Ce i-a cerut Nae Lazarescu lui Vasile inainte sa MOARA

Mai mult, directorul teatrului si-a reamintit de legatura speciala pe care o avea cu Nae Lazarescu. „Era unul dintre putinii salariati ai teatrului care imi spunea Nelutu, pentru ca eu sunt si Ion.

Ma emotiona… Cei din familie imi spuneau Nelu in copilarie, la facultate mi se spunea Nelu. Apoi am preluat numele Alexandru. Imi va ramane mereu in suflet momentul cand am fost inghesuit de niste salariati si Nae, care tacea intotdeauna si nu scotea o vorba, s-a urcat pe scena si a inceput sa vorbeasca intr-un mod agresiv referitor la comportamentul acelor oameni. Mi-a luat apararea Nae, care nu era conectat la priza administrativa. Mi s-a parut un gest exceptional”, a povestit Alexandru Arsinel.

Nae Lazarescu avea 72 de ani cand a murit in urma unei lungi suferinte.

Adauga un comentariu