Eveniment-Social

Cazari in timp RECORD si fara probleme, in Campusul Tudor Vladimirescu. Saptamana aceasta demareaza si cele de la Universitatea Cuza

Publicat: 25 sept. 2016

Cazari in timp record si fara probleme, la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi (TUIASI) din Iasi. In doar patru zile au fost cazati efectiv in Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu, un numar de peste 8.000 de studenti. Aici, tarife de cazare pentru luna octombrie 2016 (pentru studentii TUIASI subventionati, anume cursuri la buget – n.r.) sunt urmatoarele: 120 lei pentru caminele T1, T2, T3, T4, T5, T9, T10, T11, T12, T13, T14 si T15, 130 lei pentru caminele T18 si T19, 135 lei pentru caminul T17, 150 lei pentru caminele T7, T8 si T16, respectiv 200 lei pentru caminele T20 si T21. Plecand de la toate acestea, rectorul de la Universitatea Tehnica – prof. univ. dr. ing. Dan Cascaval a decis sa investeasca aproximativ 1.78 milioane de lei, din fonduri proprii, pentru efectuarea lucrarilor de înlocuire a tâmplariei exterioare la caminele T1-T2 si T3-T4. De precizat ca, in aceste camine locuiesc peste 1.580 de studenti.

Citeste si:  Se face curat de zor! Studentii de la TUIASI au grija de caminele lor in mod exemplar – FOTO

Mai departe, au aparut date de ultima ora si in legatura cu modul in care se va derula cazarea studentilor la cea mai mare universitate din Iasi, Alexandru Ioan Cuza (UAIC). Astfel, pana pe 2 octombrie 2016 se va publica repartizarea locurilor de cazare catre facultati, se vor afisa la listele cu persoanele care au primit dreptul de cazare. Urmeaza eliberarea dispozitiilor individuale de cazare si se va efectua cazarea propriu-zisa. Etapele propriu-zise vor avea loc intre 29 si 30 septembrie, respectiv 1 si 2 octombrie 2016. Dispozitiile de cazare ale studentilor care au depasit termenul de valabilitate vor fi anulate pe 3 octombrie, apoi Directia Servicii Sociale Studentesti (DSSS) va trimite catre facultati lista cu locurile ramase libere.

Citeste si:  Vezi cum se va face si cat costa cazarea in Campusul Tudor Vladimirescu, in aceasta vara

Pe 4 octombrie se va efectua eliberarea dispozitiilor de cazare catre studentii care nu au primit dreptul de cazare, in ordinea mediilor, acestea fiind valabile 24 de ore incepand cu data mentionata anterior. Intre 17 si 31 octombrie se va face redistribuirea locurilor ramase libere, catre alte facultati, ca pana pe 31 octombrie acestea sa fie ocupate. In sfarsit, pe 1 noiembrie, incepand cu ora 8:00, se vor depune cererile de cazare la Biroul Social al DSSS. In acest an, Universitatea Cuza pune la dispozitia studentilor, in toate caminele din campusuri, aproximativ 6.000 locuri. Tarifele de cazare variaza, in functie de gradul de confort si numarul de persoane cazate intr-o camera. Mai precis, studentii vor plati intre 120 si 500 de lei lunar.

Citeste si:  Iata cum te poti caza pe timp de vara in caminele Universitatii Cuza!

Citeste si:  A inceput cazarea studentilor la Iasi! Universitatea Cuza le-a pregatit o surpriza neplacutaloading...

Adauga un comentariu