Stiri si curiozitati

Cazul Sorina! Cristi Mitrea a semnat petitia prin care se cere ca fetita abuzata de procuroare sa ramana cu actuala ei familie! Fostul iubit al Andreei Mantea a fost impresionat de suferinta Sorinei!

Publicat: 26 iun. 2019
3

Cazul Sorina. Prietenii fostului partener al Andreei Mantea au aflat ca Cristi Mitrea a semnat petitia care circula pe internet de cateva zile, intitulata “Petitie online pentru Sorina, fetita data spre adoptie in SUA, merita un viitor in Romania, alaturi de familia ei”. Mitrea, care are un baietel cu Andreea Mantea, a postat petitia pe pagina sa de facebook, iar amicii sai au vazut-o si au semnat-o, la randul lor. 

Imaginile cutremuratoare cu Sorina, fetita de 9 ani ridicata vineri de mascati din casa unde a crescut, la Baia de Arama, Mehedinti, au indignat o tara intreaga. Copila a urlat si a incercat sa scape de procuroarea Maria Piturca, care a tarat-o pe asfalt si a dus-o cu forta la o masina care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetita a tipat, s-a agatat de femeia careia ii spune mama, care a crescut-o de la un an si doua luni.

Adauga un comentariu