Actualitate

Cazul unui plagiat grosolan la Universitatea Cuza – VEZI DETALII

Publicat: 09 mai 2013

@ Usor-usor, mizeria si frauda academica grosolana de la Universitatea Cuza ies la iveala @ Cu toate ca aparent pare o situatie izolata, un tanar cadru didactic al institutiei este acuzat ca si-a plagiat lucrarea de doctorat @ Curios, profesorul si-a sustinut teza chiar sub indrumarea fostului decan al Facultatii de Litere, prof. Stefan Avadanei @ La Cuza s-a demarat o ampla ancheta in acest caz

La Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) a izbucnit un nou scandal, fiind vorba de acuzatii flagrante de plagiat. Vizata este lect. univ. dr. Olesia Mihai, de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), care, conform site-ului integru.org, si-a plagiat teza de doctorat. Curios, cu toate ca este un caz mai vechi, din 2005, nicio persoana abilitata de la institutia de invatamant superior nu s-a sesizat pentru a lua masuri drastice in acest caz. Socant este ca lucrarea intitulata „Traditia medievala in scrierile lui Geoffrey Chaucer” a fost coordonata de fostul decan al Facultatii de Litere de la Cuza, profesorul Stefan Avadanei. In fata acestei realitati, acesta sustine ca nu are nicio vina pentru intreaga situatie. „Eu nu am stiut de ceea ce a facut aceasta. Ganditi-va ca, in Statele Unite ale Americii, sunt peste 20 mii de titluri, la cele aproximativ trei mii de universitati, cu lucrari de doctorat nepublicate si care se gasesc doar in biblioteci, pe micro-filme sau intr-o baza de date unde au acces doar unii si este imposibil ca o persoana sa le verifice pe toate! Mai mult, daca este sa cautam pe Google sau Yahoo, sunt milioane de trimiteri la Chaucer. Sa stiti ca nu este primul caz de plagiat, acestea sunt foarte multe si, eu, in perioada in care am fost membru al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, am analizat alte numeroase situatii de acest gen. Astfel, si de aceasta data, trebuie intocmita o comisie care sa analizeze, pe baze de probe, teza si sa ofere un verdict ce poate ajunge la retragerea titlului. Eu nu consider ca poate fi vorba de o pata pe imaginea Universitatii Cuza, atata timp cat pana si premierul Ponta a facut acelasi lucru”, a declarat Avadanei.

Nu recunoaste plagiatul

Pe de alta parte, Olesia Mihai a avut o intrevedere, ieri, cu decanul FEAA, prof. univ. dr. Dinu Airinei, cu privire la acuzatiile care i se aduc. „Stiu despre ceea ce a aparut in presa, in legatura cu acuzatiile de plagiat. Am si dicutat cu aceasta si a spus ca va veni cu argumente in apararea sa. Noi nu suntem specialisti de Limba engleza, dar vom vedea despre ce este vorba. Aceasta nu a vrut sa ofere detalii presei in legatura cu situatia ivita”, a tinut sa precizeze Airinei. De asemenea, actualul decan de la Litere, prof. univ. dr. Codrin Liviu Cutitaru,  este transant. „La acest moment nu putem emite verdicte, insa, daca se va dovedi ca doctorandul a plagiat, acestuia ar trebui sa i se retraga titlul. Nu cred ca responsabil este coordonatorul, deoarece el nu poate citi mii de pagini in legatura cu tema pe care o are un doctorand pe care il indruma, iar intreaga responsabilitate morala si legala ii apartine, in exclusivitate, persoanei care elaboreaza lucrarea. Repet, la acest moment nu incriminez pe nimeni, insa daca se dovedeste ca este un caz de plagiat, titlul trebuie sa fie retras”, a mentionat Cutitaru. Deja, pe aceasta tema, expertii confirma faptul ca teza de doctorat apartinand lectorului Olesia Mihai este un plagiat, sute de pagini din teza din 1981, semnata de prof. Jay W. Ruud, doctorand la acea vreme la Universitatea din Wisconsin, Milwaukee, Statele Unite ale Americii (SUA), au fost preluate in intregime.

Comentarii
 • De ce il cocolositi pe Codrin Liviu Cutitaru? A fost unul dintre membrii comisiei de evaluare a tezei cu pricina. Ieri si-a scos din c.v. lista cu toate tezele de doctorat la care a fost evaluator, inclusiv al lucrarii Olesiei Lupu. Alaturi de conducatorul de doctorat si de ceilalti membri ai comisiei de evaluare SUNT VINOVATI, deci trebuie sa raspunda. Dupa cate stiu, domnul Avadanei a facut parte si din comisia nationala de evaluare. Ce comisie si aia!?!

 • ce daca a plagiat ? Ce conteaza daca a copiat saraca doamna cateva sute de pagini, nu vad nici o problema . Avem prim ministru ales de romani care a plagiat si nu s a intamplat nimic , asa ca ce e atata caz pt acest lucru marunt ?

  • pai saraca doamna sa dea inscris ca se considera la acelasi nivel stiintific cu plagiatorul Ponta, doctoratul ei e la fel de valoros si pozitia ei universitara la fel de binemeritata. Dupa asta sa nu se mire ca e considerata un gunoi universitar.

  • Mirica este bine sa nu uite ca primul ministru nu este cadru didactic universitar, pe cand doamna olesia se da mare profesor de o „moralitate” impecabila…

  • Esti sigur (sigura) ca aceasta duduie preda Metodologia cercetarii stiintifice? Nu domnul Zait face acest lucru? Poate s-a mai schimbat cate ceva dar eu asa stiam. Oricum, pacat de cei care muncesc cu adevarat pentru a-si scrie tezele de doctorat. Anul trecut sau acum doi ani, o teza de la Cuza a fost premiata de UE. Despre asta nu a scris nimeni. Ce a facut doamna sau domnisoara Plesia, este josnic si trebuie sa i se retraga titlul de doctor si pozitia academica. La fel trebuie sa se intample cu domnul Popescu de la cluj care a plagiat si-a plagiat o doctoranda (a publicat el teza ei de doctorat). Pacat…Pacat, cum am mai spus, pentru cei care muncesc! Cum spune vorba noastra draga „Cine-i fraier si munceste, ori e prost ori nu gandeste!”

 • Daca inteleg eu, conducatorul de doctorat si membrii comisiei sint niste oameni de paie pusi acolo sa faca frumos, habar nu au ce scriu studentii in lucrare. Nu sint la curent cu evolutia subiectului de doctorat, nu stiu cine lucreaza pe acest subiect, ce rezultate exista, nu sint capabili sa-si dea seama daca o lucrare e originala sau nu, pentru ca „nu pot citi mii de pagini”. Atunci care e rolul lor pt ca eu nu inteleg deloc la ce servesc acesti oameni? accidente se pot intampla, dar la volumul plagiatelor de la noi, nu e vorba de accidente ci de ignoranta crasa din partea conducatorilor de doctorat. Domnilor si doamnelor conducatori de doctorat, asta nu e un titlu pe hirtie, daca l-ati obtinut se presupune ca sunteti experti in domeniul respectiv, nu veniti cu scuze ca nu se pot citi mii de pagini. Atunci de ce acceptati sa indrumati lucrari de doctorat daca nu cunaosteti subiectul? Ca sa va umpleti cv-urile cu titluri si asa zise realizari?

  • Nu numai ca multi dintre ei sunt de paie, dar mai si castiga peste 3000 de RON/lună pentru fiecare doctorand care il îndruma. De asta ce spui! ADica cum poate sa spuna conducatorul ca el nu e vinovat?! Crede ca e pus acolo sa se uite la luna? De asta apare numele lui pe lucrare? Si astia, doar astia au luc in mediul academic! Nu cei care muncesc, nu cei care merita!!!

   • Nu se castiga suma asta pe luna pentru fiecare doctorand,asta e o minciuna, dar ceva se castiga si oricum e un titlu universitar care are nu numai avantaje dar si obligatii. Pana acum nu prea am vazut obligatiile, cel putin in cazul de fata oamenii se dau peste cap sa se scoata nevinovati, ceea ce gasesc penibil. Ori esti conducator de doctorat si atunci iti asumi niste responsabilitati, te gandesti de doua ori cand accepti pe cineva sa faca un doctorat cu tine, ori o lasi balta si iti vezi de altceva.

 • cand am fost doctorand al unei distinse doamne de la Facultatea de Litere, aceasta a spus in plina sedinta cu toti doctoranzii dumneaei: „Unii indrumatori nu stiu ca de fapt cartile se scriu din carti.” Brava!

  • Poti sa scrii” carti din carti” cu conditia sa citezi cartile respective. In plus, o lucrare de doctorat trebuie sa fie total diferita de o carte, pentru ca presupune originalitate, aport propriu, o chestie care nu mai exista, nu a mai facut-o nimeni. Asa ca nu confundati o carte cu o lucrare de doctorat.

   • Aici scrie cineva, care a fost acuzat/a ca a plagiat intr-o carte? Oare cumva ne spune ca: „lucrarea de doctorat trebuie sa fie originala, dar cartile si articolele nu?

    • Daca cineva vrea sa scrie o carte din alte carti, cu citarile de rigoare, este treaba lui, repet, daca e cinstit si nu-si atribuie rezultatele altora. Este rolul comunitatii stiintifice sa accepte sau nu o carte fara rezultate originale si in plus exista si niste recenzii la carti: acolo ar trebui sa se spuna exact ce e cu cartea, e ceva nou sau nu. Dar in general oamenii seriosi care scriu carti utilizeaza pentru asta propriile rezultate originale la care adauga si alte rezultate, ale altora, pentru omogenitatea si diversitatea cartii. Vorbesc de carti si de oameni seriosi.

  • Asta nu inseamna ca doamna respectiva v-a indemnat sa copiati. „Cartile se scriu din carti” inseamna, mai ales la Litere, „cartile se scriu DESPRE alte carti”. Despre ce ati vrea sa fie un doctorat la Litere? Al dumneavoastra despre ce a fost?

   • Tocmai asta inseamna, sa copiati, dar sa adaigati din cind in cind o nota de subsol, vezi: Levinson. Atit de bine cunoaste bibliografia de specialitate ca nici nu stia ca Levinson era tradus in romana, iar dumneaei a tradus (cu greseli) zeci de pagini. Doamna respectiva nu avea deci NIMIC original in cartile ei.

    • Cucoana, vorbeste despre ce te duce mintea: expresia ” carti din carti” este cunoscuta si nu inseamna nici pe departe plagiat. Bineinteles depinde si de contextul discutiei dar din ce ai indrugat dumneata in primul comentariu nu e nimic grav sa spui asa ceva. Daca ai ceva cu cineva e treaba dumitale, dar exprima-te clar si la obiect, nu bate campii pe langa subiect sau in general.

  • Cred ca este vorba de doamna Prof. univ. dr. L.C. de la gramatica limbii romane. Ea la rindul ei a fost subiectul unui plagiat. Dar ea nu a copiat, ea a tradus tradus din engleza. Concluzia comisiei de etica a senatului: fapta comisa de doamna Prof. dr. Luminita Kara cu Usa a fost prescisa, deoarece este mai veche de sapte ani. Asa-i la Litere… Dar sa vezi ce Gradatii de Merit primesc.

 • Dar pe gunoiul de HOROMNEA nu il mai vede nimeni cate plagiate a facut spagi de la studenti si-a ridicat o vila pe SF ANDREI de milioane de euro plus terenurile care le mai are sau casele de vacanta de la munte sau de la mare conturile din banci de ce nu se autosesizeaza DNA ….Si el si grasa aia de nevastasa care ii ***ge din gura cand mananca ea spagi de sute de euro la tara unde ii doctorita la LARGA JIJIEI acum la batut DUMNEZEU e in ghips dar nici asa nu ii mai satura pe amandoi gunoaiele socitatii… Rusine sa va fie faceti UNIVERSTATEA AL I CUZA DE RAS SPAGARILOR !!!

  • Dovedeste ca a plagiat si scrie-le celor de la integru.org. Daca te intereseaza subiectul si esti convins ca a plagiat, atunci nu astepta mura in gura sa se ocupe altii, fa tu munca respectiva, daca nu te pricepi contacteaza specialisti, dar nu mai astepta sa rezolve altii problema altii in locul tau. Esti interesat de chestia asta, agita-te.

   • Da, numai ca unii din comisia de etica vor da raspuns gen Prof DR Laurentiu SOITU, tot de la Cuza, care la dosarul de 1 m cub al plagiatoarei PROF DOCTOR ODETTE ARHIP de la fosta UPA a raspuns milos: ” Eu nu sunt capabil sa fac un rau cuiva, atat sunt de bun la inima!!Las-o, saraca, ca si asa e urata ca ciuma!” Si madama infractoare e bine mersi tot mare profa si acuma.

  • Ai dreptate Andrei! Ai pus punctul pe I; problema e ca cei tineri acopera asemenea mizerii si se complac in asa o situatie (unii continuand chiar ei bunele naravuri instituite de leprele batrane si libidinoase) In legatura cu musiu Hormonea, e bine ca e in ghips… doar asa sa aibe si el ceva intarit…pentru vizitele pe care le fac studentele pe la casa dumisale…

 • Olesia, of! mi se rupe limba rusaaaaa. O loaza, care a intrat prin pile grase, Soros. Ce cauta aceasta loaza de la litere, apoi master la FEAA sa fie acceptata la doctorat la …litere. Bravo! Atat de proasta incat, si-a scos carte dupa teza, ha! ha!. Of! prosie intruchipata! Ai crezut tu Olesiarus ca nu se va afla???
  Liviu Cutitaru, pentru care am toata stima, chiar nu are vina ca era in comisia CNDATCU, deoarece comisia nu urmareste teza, comisia aproba daca nu sunt sesizari ce se abat de la regulam. Dar, eu am o intrebare, de ce nu procedeaza facultatile, in general de la UAIC, sa nu accepte doctoranzi care-si fac masterur in alt domeniu sau facultatea in alt domeniu si apoi revin la „mama” sa ma inscriu la docorat? Hmmm! Asa ca aceasta Olesiarusbasar…dati-o afara! Mincinoas-o! Ea va face de ras, va face de ras Universitatea si Facultatea. Or cu o loaza in minus, facultatea nu pierde nimic. Trimiteti-o inapoi de unde a venit, pe aceasta nenorocita.

  • Mai incet cu insultele. Si eu detest plagiatorii dar dupa razboi multi viteji se arata. Citi au protestat pina acum fata de moda asta tembela sa-ti faci masterul intr-un domeniu si doctoratul in altul, citi au protestat ca profesorii accepta in doctorat zeci de studenti pe subiecte diferite, pe care sigur nu au cum sa le stapineasca pt a evita mizerii de-astea?
   Acum v-ati trezit toti dar inainte taceati ca niste lasi.
   Sper sa-i retraga doctoratul individei asteoa, sper sa o dea si afara din facultate, dar vinovatia e a tuturor celor care stati ca niste oi proaste de ani de zuile si acceptati toate mizeriile si arnajamentele din universitati. Sa va fie rusine la toti, profitorilor.

  • Ildyko, inainte de a arunca cu c@c@t, invata mai bine romaneste, „analfabet-o” (dac-ar fi sa scriu cum ai scris tu „mincinoas-o”) ! Dupa ce capeti notiuni temeinice de limba romana, iti poti da cu „parerul” pe forumuri…

  • Ati avut curiozitatea sa le rasfoiti tezele de doctorat a celor care acum sunt indrumatori de drd? Sunt pline de limbi in cur la adresa preaiubitului tovaras Nicolae Ceausescu si a Academicianei Elena. Ce ziceti alea nu sunt modele de plagiat? In definitiv daca ei au indrumat destinele celor care acum par a fi plagiatori de ce sa ne miram ca suntem dupa chipul si asemanarea lor

 • O gluma spunea asa: „sa te inspiri dintr-o singura carte se numeste plagiat, sa te inspiri din 100 de carti se numeste cercetare”. Nu-mi pasa cine este duduia, si nici nu cred ca se schimba ceva. Mi-am facut licenta si disertatia singur si nu am primit nota pe merit, ci un urma unei cutume confrm careia o lucrare nu poate avea nota mai mare decat cu maxim 2 puncte fata de media din anii de studiu 😐

  • Imi pare rau ca lucrarea nu a luat nota meritata. Sa iti spun alta chestie, care nu are legautura cu tine. ALTA CUTUMA. TOATE lucrarile de la prof. X notate cu 10 (media notelor obtinuta in facultate de studenti variaza de la 6 la 10) si TOATE lucrarile de la prof. Y notate cu 7-8-9 media in facultate a studentilor variaza de la 6 la 10). Ce spui?

 • in orice caz, daca nu-i adevarata, povestea-i bine ticluita; a plagiat sute de pag; dar teza ei de la BCU are 203 p.Inseamna ca cineva care stie cum a scris-o, s-a dus la bibl., a cerut-o / scanat-o si le-a trimis-o celor de la integru.org in urma cu ceva timp. Si daca ma gindesc ca ea si colegele sint cele care le traduc textele rectorului si decanului in engleza, cred ca cel vizat e rectorul si ea a picat de fraiera

  • Adica ea saraca e doar fraiera nu o hoata care a profitat de pe urma hotiei ca sa-si faca o cariera universitara si vroia sa mai profite inca.
   Pentru informare dumitale, este posibil ca cineva mai istet sa-si fi dat seama ce fatuca a plagiat, pt ca lucrarea de doctorat e prea buna fata de restul maculaturii din CV, maculatura presupusa autentica.

   • Ia mai lasa-ma! sa faci o teza despre parintele literaturii engleze, pe care l-a scuturat Occidentul pe toate fetele de sase sute ani – ce mai poti spune nou de la Iasi! normal c-a facut-o dupa altii. A fost cu o bursa si si-a adus ce-i trebuia! Si daca teza respectivului prof american nu e disponibila public – exista doar un microfilm nus’h pe unde, cum s-a putut face comparatia intre un text din Romania si altul dintr-un sertar din America? O pag. scanata si vopsita cu galben pot pune si eu pe internet. A primit Universitatea un raport oficial, proful american a auzit el de Olesia Lupu si a trimis o sesizare in care sa sustina ce scrie BZI? Si, pina la urma, cine-i integru.org?

    • nene, esti cam sarac cu duhul si nu prea intelegi ce spun ceilalti. Citeste inca o data si revino cu un comentariu ca lumea, ca aici bati campii. daca nu stii ce e situl integru.org nu ai nimic de-a face cu lumea universitara asa ca vezi-ti matale de mararul vandut in piata, nu-ti da cu parerea unde nu ai habar.

     • bine ca sinteti voi destepti. Asa de destepti ca nu vede nici unul ca acea carte de pe pagina feaa chipurile scoasa in 2009 si trecuta in cv – inrosita frumos de bzi sa vada tot orbul – PE PAGINA EDITURII SEDCOM LIBRIS NU EXISTA CA AR FI TIPARIT-O. In cataloagele BCU Iasi + Bucuresti NU EXISTA nici un exemplar. Stim si noi ca se scot carti in 3 exemplare, taman fix cite ii trebuie omului la dosarul de la univ sa prinda o avansare, DAR DACA IN ACEST CAZ NICI TEZA AMERICANULUI SI NICI CARTEA ROMANEASCA nu exista public – ce s-a comparat cu ce ? pe ce baza s-a declarat plagiatul?

     • Daca ar fi asa atunci autoarea nu avea decat sa spuna ca nu exista cartea sa la editura cu pricina si deci este o minciuna si totul se termina. Era primul lucru de facut.
      De ce nu l-a facut, este chiar atat de proasta incat sa nu stie ca are sau nu o carte si la ce editura a aparut?

     • Ba da, cartea exista. O simpla cautare pe google si vezi ca apare in catalogul BNR, centrul national CIP.
      In plus nimeni nu s-ar apuca sa faca atata tapaj pentru o carte care nu exista sau e imposibil de gasit. Cartea exista,probabil desteapta de autoare si-o tinea in birou sau o arata studentilor ca sa-i impresioneze. Fara suparare, dar tipa pare proasta rau.

     • Dupa CV-ul coanei lector in 98 a facut uns tagiu de documentare la Oxford si Cambridge. Acolo e posibil sa fi avut acces la baze de date internationale, poate chiar a dat peste un exemplar din lucrare la cineva ca doar plecase fata sa se documenteze. Chiar daca nu exista varianta electronica profesorul american nu si-a tinut doctoratul sub cheie, a trimis exemplare si la alti, asa se intampla in adevarata lume academica: nu faci doctorat sau carte in 3 exemplare si le tii sub cheie sa nu vada nimeni timpenile scrise. Poate sa existe chiar si sub forma de microfilm in marile biblioteci universitare. Posibilitati sunt destule si toanta asta si-o fi zis ca nu o sa afle nimeni, mai ales ca ea o fi dat intamplator peste lucrarea aluia de doctorat.

     • Sa fii sanatos! Intre CIP si realitate e mare diferenta CIP = CATALOGARE INAINTEA PUBLICARII se aloca de BNR la cererea edit CARE MAI SCOATE SAU NU CARTEA. O multime de CIP-uri sint fictive! Acu’ nush citi ani un prof de la Geogra parca si-a desenat singur o coperta si a zis ca a scos carte la ed UAIC. Olesia a publicat in 2009 teza copiata dupa vreun text adus dintr-o deplasare, iar ed sedcom libris care tipareste si bilete de tramvai daca platesti a scos 10-15 buc cite ii trebuiau la dosar. Le-a luat toate din editura, fara sa le mai vada nimeni in librarii si biblioteci SI CUM FAC MAJORITATEA PROFILOR, ca n-o fi Olesia oaia neagra a invatamintului romanesc. A avut si ea niste magistri. Du-te la un prof de la orice facultate vrei si cere imprumut o carte “scoasa” in urma 10 ani si-ai sa vezi ca n-o are. Iar un ”prieten bun”, care are acces la sertarul ei cu minuni a dat-o in vileag, cu intentia de a lovi in UAIC, rector, decan ricoseu.

     • O fi cum spui matale, dar asta nu o face pe asta mai putin hoata. Nici pe Ponta nu l-au scos plagiator pt ca le ardea lor de plagiatul din mediul universitar. Macar de-ar scoate la suprafata cat mai multi hoti, chiar daca e ca sa loveasca in altii sau ca o razbunare.
      In definitiv cand furi ceva te astepti ca poate odata si odata esti prins, chiar din pura intamplare.
      sa-i fie de bine matracucii asteia.

     • E asa cum spui si matale, da‘ io zic ca Olesia e acarul Paun in povestea asta; se invirte in anturajul rectorului, a doi decani si Nspe prodecani (..nite), e basarabeanca si n-are si ea “un spate”, deci e buna de bumbacit. Adevaratul vizat e rectorul care se pare ca e o nuca / cam tare pentru dintii unora si trebuie tocat / terfelit in presa pina isi ia lumea in cap si lasa locul altor amatori de mariri iar bzi face ce stie mai bine. Nu ca problemele din sistemul universitar romanesc n-ar fi reale… Facultatea si doctoratul nu trebuie sa fie de masa si nu orice sfertodoct trebuie sa fie prof univ. Dar nu facind-o praf pe Olesia se rezolva

     • Nu se rezolva dar e un inceput. Poate intra frica in toti parvenitii care se vor doctori si profesori universitari pe furt. Si nici aia ca despre care zici dumneata ca sunt vizati nu sunt chiar parfum de trandafiri: prea face cine vrea doctorat, prea avanseaza tot tampitul care „publica” o carte la o editura ieseana. E si vina sefilor ca au lasat situatia asta sa devina generala si niste Olesii smechere se si vad conferentiare desi nici doctoratul nu il merita.

     • Stii ce? Mortu de la groapa nu se mai intoarce! Dupa ’90 Romania a luat-o pe alt drum; comunismul ne-a dat cu 50 de ani inapoi, dar nici ce vine nu-I mai breaz. Sa-ti dau un ex: am avut intotdeauna convingerea ca bursierii Soros au o “obligatie”: iesenii DOprea, MRU de pilda. DOprea a distrus UAIC inaintea lui VIsan introducind Bologna, admitere pe baza de dosar, cursuri cu 300 de studenti o data ca la miting si facind profesor din orice ciuruc suficient de prost / blonda dar, musai, obraznic si lipsit de scrupule; MRU a tradat multe chestii romanesti. Pur si simplu, niste oameni trebuie sa fie mari; VIsan tre’ sa continue ce a inceput DOprea, chiar daca ca aparenta e alta. Asa ca nu-ti fa iluzii ca se rezolva ceva dind de pamint cu Olesia. In aceeasi oala cu ea au fost niste profi UMF-isti de la Iasi si Arad – fieful distinsului ministru Daniel Funeriu. Nu ti se pare ciudat ca nici un UMFist nu comenteaza cabala asta, dar Olesia e pusa la zid?

Adauga un comentariu