National

CCR pastreaza suspansul pe tema referendumului – Sedinta amanata pe joi

Publicat: 01 aug. 2012
1

Curtea Constitutionala pastreaza suspansul pe tema validarii sau invalidarii referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu. Curtea va relua dezbaterile pe acest subiect joi.

Judecatorii CCR au amanat miercuri verdictul in cazul validarii sau invalidarii referendumului de duminica pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Pana joi, la ora 9.00, judecatorii CCR asteapta alte documente de la institutiile statului referitoare la modalitatea in care s-a desfasurat referendumul, in baza carora se vor pronunta cu privire la valabilitatea referendumului.

Sursa: realitatea.net

Comentarii
  • IN SPATELE ACESTEI TERGIVERSARI CA E ALBA CA NEAGRA, SE INSTAUREAZA UN COMUNISM ADEVARAT SI O DICTATURA. SE VEDE CA TOTUL ESTE CENZURAT SI CCR ESTE OBLIGAT SA IA DECIZII LA COMANDA. ALTFEL NU SE EXPLICA DE CE IN MOMENTUL CAND BCE A RAPORTAT REZULTATELE CCR NU A TRAS O CONCLUZIE. INDIFERENT CARE AR FI….

  • BAI VOI ORI SUNTETI IDIOTI ORI SUNTETI PROSTI…MAI TERMINATI-O ODATA CU DICTATURA SI COMUNISMUL…CA NU VINE NICI DRACU PESTE NOI…MAI DEGRABA EXISTA PERICOLUL SA VINA FOAMEA SI SARACIA PESTE ROMANIA…MAI SCHIMBATI PLACA ASTYA BASISTI NEMRNICI CE SUNTETI…DOAMNE MA VOI RUGA TOATA NOAPTEA SA LE DEA GANDUL CEL BUN ACESTOR JUDECATORI SI SA IA DECIZIA NORMALA …SA PLECE SECURISTUL SEF AL TARII TRAIAN BASESCU…PT CA EL ESTE CIUMA COMUNISTA A ROMANIEI….FOLOSIREA IN INTERES PROPRIU A SERVICIILOR SECRETE SRI SI SIE PRECUM SI A DNA SI PROCURATURA PT ASI DENIGRA ,AMENINTA SI SANTAJA ADVERSARII CARE NU GANDESC LA FEL CA EL…ACESTEA SUNT PRACTICI CARE LE FOLOSEA SECURITATEA PE TIMPUL COMUNISMULUI…SI ATUNCI NOI DESPRE CE VORBIM DESPRE ACEASTA MORALA CARE O TINE TOCMAI SECURISTUL SEF…MAI TERMINATI-O CU PROSTIILE ASTEA COMUNISMUL NICI MACAR IN RUSIA PATRIA MAMA NU S-A INTORS …SI ATUNCI CUM SA SE INSTAUREZE IN ROMANIA…VOI SUNTETI BOLANZI TARE CU CAPUL…

    • MAI **** PROASTA NU ESTE MARE PERDERE CA NU ESTE BASESCU PRESEDINTE TU DE POLITICA NU STII UN RAHAT , CE STIITU DE SECURITATE SI DE MORALA CITESTE CONSTITUTIA ROMANIEI , SI LEGILE , SI DUPA ASTA SCRIE UN COMENTARIU , IMBECILE

Adauga un comentariu