Stiri

Ce a aflat familia despre Luiza Melencu

Publicat: 16 aug. 2019

Familia Luizei Melencu au primit o raza de speranta, de la disparitia fiicei lor, din luna aprilie. Fata se pare ca a fost activa pe Whatsapp. O colega a vazut ca a iesit din grupul clasei sale. Membrii familiei Melencu sunt insa foarte suparati pe anchetatorii care nu le spun nimic despre fata lor si ii acuza ca ascund ceva.

Familia Luizei Melencu au primit o raza de speranta, dupa ce fiica lor se pare ca a fost activa pe Whatsapp
”Luiza nu ne-a facut niciun fel de problema… Am intrebat daca Luiza a ajuns… nu a ajuns… Nu lipsea nicio secunda. Am dat telefon la 112 si de acolo… nu mai stiu… nu mai stiu de capul meu…”, a precizat bunicul Luizei in direct la Romania TV.

Mama Luizei a intervenit si ea. ”Deci chiar nu poate sa vorbeasca, se simte rau. In momentul in care a sunat tatal meu la 112, m-a sunat si pe mine in Anglia. Noi am sunat pe numarul fetei si a sunat… am sunat timp de cinci ore… dupa aceea cred ca s-a descarcat. Dupa ce colega ei a pus prima poza pe Facebook, si a scris ca Luiza a disparut, telefonul ei nu a mai sunat”, a precizat mama Luizei Melencu.

Mama Luizei a primit urma de speranta de la colega fiicei sale
”Dimineata m-a sunat colega fiicei mele de clasa si m-a intrebat daca am gasit telefonul Luizei. Mi-a spus ca telefonul Luizei a fost folosit aseara. Am sunat la un agent de politie din Craiova, i-am instiintat si dansul a luat legatura cu colega Luizei. Fata mea a iesit de pe acel grup aseara. Mai multi colegi au vazut iesirea Luizei din grup”, a mai spus mama Luizei.

Bunicul fetei considera ca autoritatile le ascund adevarul si au facat acest lucru din prima clipa. „Ni se ascunde adevarul. Fata a fost rapita si aici sunt mai multi implicati. Am curajul si fac afirmatia cu mana pe inima ca fata noastra a fost rapita si de aici in colo nu mai stim nimic. Ni s-a ascus adevarul din prima clipa. Sunt convins ca ei stiau”, a mai precizat bunicul Luizei in direct la Romania TV.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit