Cancan

Ce a ajuns să facă astăzi Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat ultimul sezon al Românii au Talent, de pe Pro TV

Publicat: 03 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ana Maria Pantaze a câștigat, în 2019, show-ul Românii au Talent, difuzat pe Pro TV. Croitoreasa-cântăreața a impresionat nu doar audiența, ci și juriul, iar Mihai Petre i-a acordat direct butonul Golden Buzz! Tânăra a plecat, astfel, acasă nu doar cu faimă și glorie, ci și cu bani, intrând în posesia premiului în valoare de 120.000 de euro.

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au Talent 2019, de pe Pro TV, va lansa prima piesă

După participarea la Românii au talent, Ana Maria Pantaze a continuat să-și dezvolte pasiunea pentru muzică. A ajuns vedetă într-un club de karaoke și, curând, va lansa prima ei piesă, potrivit anunțului pe care l-a făcut pe contul personal de Facebook.

“Așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată și entuziasmată! Mai este puțin și o voi încărca pe canalul meu de Youtube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape ????”, este mesajul scris Ana Maria Pantaze pe rețeaua de socializare.

Părinții au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice

Ana Maria Pantaze ar fi putut avea alt viitor. În copilărie, părinții au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, care erau mult peste venitul familiei, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 al show-ului Românii au Talent, difuzat de Pro TV.

Adauga un comentariu