Mozaic muzical

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la moartea acesteia?

Publicat: 24 sept. 2020
Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la moartea acesteia
Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la moartea acesteia? Cornel Galeș i-a promis asta artistei, dar a murit în urmă cu aproape un an într-un accident tragic.

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la moartea acesteia? Cornel Galeș i-a promis asta artistei, dar a murit în urmă cu aproape un an într-un accident tragic. Mormântul Ilenei Ciuculete are mereu flori pe el.

Cântăreaţa s-a stins din viaţă în lună martie a anului 2017, din cauza unei boli nemiloase. Ileana avea 64 de ani deşi aceasta îşi ascundea vârsta şi se dădea cu şase ani mai tânără.

Ce promisiune a făcut Cornel Galeş

După moartea artistei, Cornel Galeş a promis că de la mormântul Ilenei Ciuculete nu vor lipsi niciodată florile. Acest lucur s-a şi întâmplat timp de câteva săptămâni. Cornel se ducea periodic să aprindă o lumanara să pună flori proaspete pe mormânt. După o perioadă, fostul soţ al cântăreţei a plătit o femeie care să facă acest lucru.

Fanii artistei au spus însă de câteva ori că la mormântul Ilenei Ciuculete rămâneau de multe ori florile uscate. Se întâmpla acest lucru în perioada în care Cornel Galeș plecase din țară. Apoi, în 1 decembrie 2019, bărbatul a murit într-un accident rutier în Spania. Cornel Galeș a fost adus în țară și îngropat lângă ”Zânica” lui.

Mormântul Ilenei Ciuculete, abandonat?

După moartea fostului soţ al cântăreţei de muzica populară, toată lumea se aştepta ca mormântul să fie abandonat. Cornel Galeş nu avea rude apropiate, iar cu fiica lui se certase. Familia Ilenei Ciuculete nu locuieşte în Bucureşti şi astfel ar fi fost greu să vină săptămânal la mormânt.

Cu toate acestea fanii și prietenii nu au uitat-o pe artista care i-a încântat cu melodiile sale. Acestia au avut grija mereu de locul de veci si au facut tot posibilul ca mereu mormantul sa arate bine.

La fiecare slujbă de pomenire a lui Cornel Galeș, prietenii care au făcut parastase, au umplut cu flori mormântul atât ăn memoria acestuia ci și pentru artistă. De altfel, fanii au adus și câteva ghivece cu flori, iar cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete vin mereu și aduc flori la mormântul din cimitirul de la marginea Bucureștiului.

Pe pagina de pe Facebook create în memoria artistei, aceștia pun mereu poze cu mormântul acesteia, ca semn de prețuire. Nu doar flori aduc fanii Ilenei Ciuculete la mormântul acesteia din ciminitirul Străulești, ci și iconițe pe care le sfințesc înainte.

Ce se întâmplă cu averea Ilenei Ciuculete? Judecătorii au decis

Conform portalului instanțelor de judecată, procesul deschis de Marian Sfetcu împotriva fratelui său, Mugurel, și a lui Cornel Galeș – care a murit la finele anului trecut – a fost suspendat, recent, ca urmare a decesului lui Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete.

Pentru a continua procesul, Marian Sfetcu ar fi trebuit să depună o nouă cerere, însă se pare că între timp a lămurit lucrurile cu fratele său, așa că a refuzat să se mai judece cu acesta.

„Suspendă judecarea acțiunii formulată de reclamantul SFETCU MARIAN CRISTINEL în contradictoriu cu pârâții SFETCU VALERIU MUGUREL și GALEŞ CORNEL – decedat la data de 30.11.2019”, a fost decizia magistraților.

Acest lucru arată faptul că fiii regretatei artiste Ileana Ciuculete ar fi ajuns la un acord cu privire la moștenire.

Comentarii
  • Dragi barladeni, haideti la vot duminica si sa alegem pe cel mai bun in functia de primar.evident,fiecare cu preferintele sale dar sa fie un adevarat OM fata de semenii sai.de pilda eu il voi vota pe d/l daniel olteanu,care mi se pare a fi cel mai nimerit fata de alte ofwrte dubioase.deci,fiecare sa votam pe cine credem de cuviinta ca merita,dar va rog sa va prezentati la vot.va multumesc anticipat, balaban gherghe din barlad

Adauga un comentariu