Stiri si curiozitati

Ce a aparut pe contul de Instagram al Roxanei de la Puterea dragostei: „A venit timpul”

Publicat: 24 mai 2019
3

Roxana de la Puterea dragostei s-a resemnat cu ideea ca Bogdan Mocanu nu mai vrea sa formeze un cuplu cu ea.

Roxana, concurenta de la Puterea dragostei, emisiunea-fenomen de la Kanal D, s-a pozat in casa in care se filmeaza show-ul si a postat fotografia pe contul ei de Instagram.

Roxana a transmis cu ocazia aceasta un mesaj prin care da de inteles ca este pregatita sa-l dea uitarii pe Bogdan Mocanu, care acum vrea sa se cupleze cu Ana-Maria, fosta iubita a lui Andy.

"Am renuntat de prea multe ori la mine pentru oamenii ce nu au meritat. A venit timpul si pentru mine", a scris Roxana pe contul ei oficial de Instagram.

Ce spune mama Roxanei despre relatia cu Bogdan Mocanu: „Dragoste cu forta nu se poate”

Mama Roxanei a reactionat, dupa ce fiica sa l-a inselat pe Bogdan la mare. Ce spune doamna Buzoiu.

Bogdan Mocanu a vrut sa lamureasca lucrurile cu mama Roxanei si sa afle ce crede aceasta despre despartirea lor. Daca Roxana nu a reusit sa o convinga sa vorbeasca la telefon, Bogdan a obtinut o dezvaluire extrem de importanta din aartea doamnei Buzoiu.

Concurentul emisiunii „Puterea dragostei” a sunat-o pe mama Roxanei.

„Nu ca ar mai avea relevanta, dar stiti ca a fost mereu respect intre noi si voiam sa stiu ce v-a spus Roxana in legatura cu despartirea”, a intrebat-o Bogdan pe doamna Buzoiu.

„Nu stiu daca stii, dar Roxana mai are sentimente despre tine. Eu i-am dat anumite sfaturi, eu nu stiu ce sentimente mai ai tu despre ea. Fiind copilul meu, stiu despre ea. Cand pune sentimente, este foarte hotarata. Probabil si voi sunteti nehotarati. Eu o vad nehotarata. Ea este extrem de alintata. Nu poti impune cuiva sa fii iubit, sa fii acceptat. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost sa lase timpul sa decida. Tu esti singurul care decide ce sentimente mai ai pentru ea. Dragoste cu forta nu se poate”, i-a spus mama Roxanei lui Bogdan, iar acesta i-a raspuns imediat.

„Ea una spune, alta face”, i-a raspuns Bogdan dezamagit de intreaga situatie, mai ales ca ar vrea sa incerce o relatie cu Ana.

„Daca tu ai blocat-o, ea ar trebui sa inteleaga”, a mai spus mama Roxanei.
Cand a venit vorba despre a spune langa cine a vazut-o pe Roxana mai linistita si cu cine s-ar potrivi fiica sa mai bine, cu Andy sau cu Bogdan, mama Roxanei a spus ca acesteia i-ar fi mai bine cu Bogdan.

Adauga un comentariu