Din lumea filmului

Ce a aparut pe pagina de Facebook a sotului Danei Grecu! Sigur acesta este motivul divortului

Publicat: 04 ian. 2018

Dana Grecu a anuntat ca a divortat la Antena 3, precizind ca a revenit la numele de Dana Chera.

In cartea publicata in anul 2016, jurnalista Ioana Mandache a dezvaluit ce profesie are Bogdan, sotul realizatoarei de la Antena 3. Conform lui Mandache, Bogdan Grecu este militar de profesie, iar in prezent activeaza in lumea afacerilor, el detinand propria firma.

„Pe sotul sau, Bogdan, l-a cunoscut in clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o intalnire a doua suflete ce alcatuiesc un intreg si care sunt impreuna de peste 20 de ani. in acea perioada, el lucra ca ofiter in armata, iar in momentul de fata se ocupa de afaceri, avand o firma proprie”, se precizeaza in cartea „Povesti de dragoste ale vedelor”, semnata de Ioana Mandache.

Mai mult, Mandache facea public faptul ca lui Bogdan Grecu ii plac sporturile extreme.

Se pare ca relatia dintre Dana si Bogdan s-a racit de mai multa vreme. De altfel, pe contul sau de Facebook, el are poze cu o alta femeie in ipostaze mai tandre, semn ca si-a refacut viata.

"Cand visurile noastre devin realitate dupa atatia ani. A meritat asteptarea”, a scris Ioana in dreptul imaginii! Reactia iubitei lui Bogdan Grecu vine dupa ce realizatoarea tv a anuntat in direct la tv ca a divortat de sotul ei.

De ce si-a ascuns Dana Grecu numele real cat timp a lucrat la Antena 3

Una dintre cele mai incisive prezentatoare de la Antena 3 a marturisit ca poarta un alt nume decat cel stiut de public.

„Daca toata lumea te intreaba de ce nu mai fac emisiune in fiecare zi inseamna ca este o foarte mare raspundere pentru mine. Inseamna ce ce am facut, nu am facut rau. Inseamna ca ma gandesc (n.r. daca sa faca emisiuni in fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare raspundere si cu mare dragoste si stii foarte bine ca lucrurile pe care le fac, le fac cu toata energia mea. Pe mine ma cheama Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt inceput, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar ca am o mai mare experienta de viata. N-am spus public asta niciodata”, a marturisit Dana Grecu in direct, la Antena 3.loading...

Adauga un comentariu