Cancan ultimă oră

Ce a declarat Anamaria Prodan despre Oana Zăvoranu? Nu au mai fost văzute împreună după ce i-au devalizat casa lui Pepe

Publicat: 29 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Au fost cele mai bune prietene timp de mai bine de un deceniu însă, în 2015, întreaga presă scria despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Oana Zavoranu. Motivul ar fi fost faptul că soția lui Laurențiu Reghecampf ar fi îngropat securea războiului cu Pepe, gest care ar fi enervat-o la culme pe Oana.

Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zăvoranu, după ce în urmă cu 9 ani erau la cuțite

De atunci, cele două nu au mai fost văzute nicăieri împreună și nici nu au mai vorbit una despre celaltă în public, semn clar că prietenia lor se încheiase. În realitate, însă, lucurile stau cu totul și cu totul altfel:

“Nu există motiv pentru care eu si Oana să stricăm prietenia. De fapt, nici măcar nu este o simplă prietenie, noi două suntem precum surorile. Dacă nu vorbesc o săptămână cu ea mi se face dor. O apreciez pentru că rar întâlnești oameni care să îți fie alături la bine și la greu, așa cum am fost noi două mereu. ”, a declarant Anamaria Prodan.

Au devalizat împreună casa lui Pepe!

În 2011, Oana si Pepe au divorțat, iar despărțirea a fost una cu jigniri, acuze si tradari din partea apropiaților. Pe atunci, artistul o acuza atunci pe Oana ca i-ar fi furat bani din casă și că ar fi distrus totul prin locuință: ar fi luat robinetii de la chiuvete, ar fi smuls lustrele din tavan și ar fi luat din casă inclusiv covoarele, televizoarele si ce a mai găsise de valoare prin casă. Totul cu complicitatea prietenei sale, Ana Maria Prodan, care a fost cu Oana la fața locului. Mai mult, Pepe și-a dat în judecată pe fosta soție, iar Anamaria a fost și ea chemată la poliție să dea declarații.

Oana și Pepe, divorț cu scandal

Oana și Pepe au divorțat acum nouă ani, iar acest eveniment a ținut mult timp primele pagini ale publicațiilor. Deși Pepe ar fi părăsit-o pentru faptul că l-ar fi înșelat cu Tudy (n.red. Tudor Ionescu), bruneta susținea că acela a fost doar un motiv de care s-ar Pepe s-ar fi legat, însă adevărul despre relația și despre divorțul lor ar fi cu totul altul.

”Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”.

”Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea. Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, a mai spus bruneta, la acea vreme.

Adauga un comentariu