Cancan ultimă oră

Ce a făcut Cristina Țopescu după decesul tatălui său: „Încă nu realizez două lucruri”

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut Cristina Țopescu după decesul tatălui său Încă nu realizez două lucruri
Cristina si Cristian Topescu

Moartea celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a îndurerat pe toată lumea. Acesta și-a dat ultima suflare la spitalul Elias din Capitală, pe 18 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Cea mai afectată de pierdere a fost, desigur, fiica lui, Cristina Țopescu. Ies la iveală detalii cutremurătoare din viața Cristinei Țopescu. Regretata jurnalistă a trecut printr-o dramă de nedescris în anul 2018, atunci când tatăl său, Cristian Țopescu s-a stins din viață în spitalul Elias din Capitală.

Devastată de pierderea suferită, Cristina Țopescun a încercat din răsputeri să-și revină și să-și canalizeze atenția către lucrurile care o făceau să se simtă mai bine. Și, pentru că tatăl său a fost unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comentatori sportivi și pentru că iubea și ea extrem de mult sportul, victoria Simonei Halep de la Roland Garros a făcut-o să zâmbească puțin.

Atunci, Cristina Țopescu a transmis pe contul său de Facebook un mesaj extrem de trist, dar în care a punctat și motivul care a scos-o din starea grea în care se afla.

„Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, la momentul respectiv.

Cristina Țopescu a murit la 58 de ani

Regretata jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în locuința sa din Otopeni, după mai bine de 2 săptămâni de când nu mai fusese văzută. Aceasta ar fi murit, potrivit necropsiei, în urmă cu mai multe zile, iar pe corpul său nu au fost găsite urme de violență. În casa Cristinei Țopescu au mai fost găsiți morți 3 dintre câinii pe care aceasta îi salvase, cauza fiind, cel mai probabil, înfometarea.

Adauga un comentariu