Cancan ultimă oră

Ce a făcut George Burcea după ce a aflat că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut George Burcea după ce a aflat că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital
Andreea Bălan este cea care a depus actele de divorț

Andreea Bălan trece prin momente destul de grele. Vedeta a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare de stomac. Situația ei pare gravă, iar medicii se gândesc la posibilitatea unei operații. Toată lumea este alături de cântăreață, inclusiv fostul soț.

Imediat ce a aflat prin ce probleme trece Andreea Bălan, George Burcea a renunțat la orgoliu și a fost alături de artistă. Indiferent ce probleme și neînțelegeri se află între ei, cei doi par să fie alături unul de altul atunci când situația o cere.

Surse apropiate ale artiste au declarat pentru playtech.ro, că George Burcea a fost alături de Andreea imediat ce a aflat cele întâmplate. Se pare că fostul soț s-a interesat de starea artistei și a susținut-o în aceste momente dificile.

„Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusiv fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au declarat apropiați ai vedetei, pentru sursa citată.

Andreea Bălan, pe patul de spital

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce. I s-au acordat primele îngrijiri, fiind stabilizată, dar a fost nevoie de internare. Se pare că Andreea Bălan a ajuns la spital din cauza unui abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic.

Confrom specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

Adauga un comentariu