Curiozitati

 Ce a facut Gheorghe Dinca in urma cu scurt timp! Anchetatorii sunt in ALERTA

Publicat: 16 sept. 2019

Procurorii au decis sa inceapa reconstituirea crimelor din Caracal, care au scandalizat o lume intreaga. Luni va fi reconstituita rapirea si uciderea Alexandrei Macesanu, in varsta de 15 ani, iar marti procurorii vor reconstitui rapirea si uciderea Luizei Melencu. Gheorghe Dinca a revenit deja in judetul Olt.

Incep reconstituirile crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza.

Monstrul din Caracal a fost transferat inca de sambata in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, luni si marti, la reconstituirea presupuselor crime pe care a marturisit ca le-a comis in casa din Caracal.

Ce solicita familia Alexandrei Macesanu

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marti va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor doua fete vor fi reprezentate de avocati.

„Vom participa avocatii. Luni a fost programata, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra si marti in ceea ce o priveste pe Luiza reconstituire. Vor incepe de dimineata”, a mai spus Pop.

Aparatorul Luizei Melencu considera ca reconstituirea nu se poate face intr-o perioada atat de scurta de timp, dat fiind faptul ca Dinca si-a tot schimbat declaratiile.

Alexandru Cumpanasu a solicitat reconstituirea arderii trupurilor celor doup fete. Unchiul Alexandrei Macesanu ar vrea ca procurorii sa simuleze arderea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc, in butoiul unde Gheorghe Dinca a spus ca a ars trupurile celor doua fete.

Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani) au disparut fara urma, dupa ce s-au urcat in masina de ocazie a lui Gheorghe Dinca. Barbatul a maturisit in fata procurorilor ca le-a ucis pe cele doua fete, apoi le-a ars trupurile intr-un butoi din spatele curtii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit