Magazin

Ce a facut Serban Huidu este absolut SOCANT!

Publicat: 02 ian. 2015

Serban Huidu nu s-a putut abtine si s-a urcat din nou pe schiuri. Acesta a fost la un pas de moarte din cauza unui accident de schi, dar nu s-a invatat minte.
„An nou frumos si fericit! N-am putut sa ma abtin… „, a scris Serban Huidu pe Facebook. In urma cu cinci ani, Huidu a fost la un pas de moarte dupa un teribil accident pe o partie din Austria.

Citeste si: Serban Huidu, DECLARATII CUTREMURATOARE despre ziua accidentului

Serban Huidu a tinut sa precizeze ca: „Cand eram la spital in Innsbruke seful clinicii de neurologie de acolo mi-a spus ca intr-un an sunt pe partie! Si asa a fost! Pentru asta am facut recuperare 4 ore in fiecare zi! Le doresc celor care trec prin ce am trecut eu sa poata zambi dupa ce au invins destinul”.

Citeste si: Serban Huidu a STERS pe JOS cu Gigi Becali

Serban Huidu era in vacanta alaturi de familia sa, in Austria. Prezentatorul Prima TV cobora cu viteza pe partie, a vrut sa ocoleasca un copil care i-a iesit in fata si s-a izbit cu capul de un pom. Impactul a fost atat de puternic, incat a ramas inconstient. Nu a putut nici macar sa strige dupa ajutor. Cand a vazut ca a disparut, familia sa a intrat in panica si a alertat Salvamontul. Transportat de urgenta la Spitalul Universitar din Innsbrück, Huidu a fost diagnosticat cu multiple fracturi ale craniului, starea lui fiind foarte grava zile in sir.
Sursa: obiectiv.infoloading...

Adauga un comentariu