Eveniment

Ce a facut Stefan Stan cu banii castigati la Vocea Romanei

Publicat: 20 iul. 2012

Ati auzit despre el ca sustine concerte, canta si se bucura de viata. Insa daca va intrebati ce altceva mai face Stefan Stan, castigatorul de la Vocea Romaniei, e momentul sa aflam cum a cheltuit premiul de la concurs.

Pe noi ne-a socat, in primul rand, gestul sau marinimos de a dona o jumatate din cei 80.000 de euro ramasi dup impozitare.

"Din ei am donat cam jumatate. Restul i-am pus deoparte, ca si cum nu exista, si ma intretin din ce cant, ca si pana acum.

Am aceeasi masina, un Lincoln din 2000. Am tinut-o pana de curand in parcare, pentru ca avea ceva defecte", a spus cantaretul in EVZ, sustinand ca nu s-a schimbat nimic dupa ce a devenit marele castigator al emisiunii.

"Mai nou mi-a atras atentia o familie cu multi copii, sapte la numar. Mama lor a murit calcata de basculanta si au ramas numai cu tatal. Cand o sa am timp, o sa ma duc sa-i caut si sa le duc ce pot", a mai adaugat marinimosul Stefan Stan, precizand apoi exact cat castiga acum fata de trecut.

"Inainte ajungeam si la 4.500 de euro pe luna. Era bine, daca te gandesti ca am venit in tara cu nimic. Banii castigati i-am investit in casa si masina. Cantam pe sume mici, de 200-300 de lei, dar am crescut incet, pana cand am cunoscut lumea care trebuia.

Acum castig pentru un spectacol intre 2.000 si 3.000 de euro, pentru trupa si sonorizare, fiindca cant live. O parte din bani se duc la band, la darile catre stat, apoi catre casa de productie. Nu sunt banii aia la care viseaza toata lumea", a incheiat Stefan Stan.

Voi cum ati fi cheltuit suma aceasta de bani, dac-ati fi fost in locul lui?loading...

Adauga un comentariu