National

Ce a facut un cuplu cu o GEANTA CU BANI GASITA pe litoral

Publicat: 07 mai 2013
1

Un cuplu de tineri din Brasov a gasit in a doua zi de Paste o geanta cu bani in statiunea Mamaia. Tinerii s-au dus la Politie si au predat imediat banii, informeaza Romania TV.

Tinerii au gasit geanta cu bani, luni, in jurul orei 11.30, intr-o parcare din vecinatatea Satului de Vacanta din Mamaia. Turistii au mers imediat la sectia 2 de Politie Constanta si au predat suma gasita.

Cei doi, sot si sotie, sunt din Brasov si au ales sa-si petreaca minivacanta de Paste pe litoral. Ei le-au declarat politistilor ca nu s-au gandit nici macar o clipa sa pastreze geanta plina cu bancnote.

Politistii nu au dat niciun detaliu despre suma de bani ratacita. Oamenii legii asteapta persoana care a pierdut banii sa se prezinte la Politie pentru a-i recupera. Aceasta persoana trebuie sa dea detalii concrete despre banii pierduti si trebuie sa faca dovada ca ii apartin.

Comentarii
  • Daca ar functiona legea ca banii sa revina gasitorului daca nu sunt revendicati de nimeni si daca nu am fi in Rmnanica unde cu siguranta daca nu-i revendica adevaratii pagubasi ai revendica cineva informat de cei la care sunt banii in pastrare si ai impart intre ei, as fi procedat omeneste ca acesti tineri,dar asa cred ca au fost niste naivi ca au predat banii la un mare hot, politia Romana.

Adauga un comentariu