Cancan ultimă oră

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Așa am simțit atunci să fac”

Publicat: 09 mai 2022
Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea Așa am simțit atunci să fac
Valentina Pelinel a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Cristi Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Deși acum au o familie absolut superbă, cu trei copii minunați, la începutul relației lucrurile nu au fost atât de simple. Iată ce a făcut modelul la prima întâlnire cu actualul ei soț!

Cristian Borcea și Valentina Pelinel sunt un adevărat exemplu atunci când vine vorba despre iubire! Pentru a fi împreună, cei doi au trebuit să treacă peste obstacole mari, însă acest lucru nu i-a făcut decât mai puternici, iar acum culeg rodele iubirii lor.

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Cristi Borcea. Se pare că aceasta i-a sărit direct în brațe bărbatului cu care ulterior și-a împărțit viața. Ea recunoaște că a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului, însă susține că toate au meritat și au ajutat în construirea familiei sale.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult”, a declarat ea.

Valentina Pelinel: „Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu!”

Valentina Pelinel a mai explicat faptul că ea și Cristi Borcea au făcut un contral prenupțial pentru a nu exista discuții în cazul unui divorț. Ea a menționat faptul că nu este în această relație pentru bunurile soțului său și că este cu el de 8 ani din pură iubire.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: „ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți’ Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”,  a mai spus ea.
Adauga un comentariu