Magazin

Ce a gasit o mama in papusa fetitei sale. „Sunt INGROZITA, nu-mi vine sa cred”

Publicat: 08 aug. 2013
1

O femeie din Marea Britanie a facut o descoperire ingrozitoare, cautand in interiorul papusii castigate de fetita sa la o tombola.

O fetita de opt ani asteapta rezultatele unor teste dupa ce s-a intepat intr-o seringa folosita, ascunsa intr-o papusa pe care o castigase la o tombola, scrie thisislincolnshire.co.uk.

Micuta Grace Hyde, in varsta de opt ani, castigase papusa la o tombola din Lincolnshire si s-a intepat in momentul in care a inceput sa se joace cu ea. Mama sa a cercetat cu mai multa atentie papusa si a gasit imediat seringa ascunsa in ea.

„Sunt ingrozita, nu-mi vine sa cred, a declarat femeia. Ca parinte, incerci sa iti protejezi cat poti de bine copilul si este oribil sa iti dai seama ca viata lui poate fi pusa in pericol deoarece s-a jucat cu o papusa castigata la o tombola”, a declarat mama fetitei.

Organizatorii tombolei, serviciile de urgenta din localitate, s-au declarat stupefiati de intamplare si au declarat ca au cumparat papusa de la un targ.

Fetita a fost deja tratata preventiv pentru hepatita, iar acum asteapta rezultatele unor teste, inclusiv al celui pentru detectarea HIV. Politia investigheza cazul, prima varianta luata in calcul fiind cea a unui consumatori de droguri care ar fi ascuns seringa in papusa. 
sursa: realitatea.net
Adauga un comentariu