Funny

Ce a gasit un cuplu cand s-a intors in camera de hotel. Personalul nu a vrut sa anunte politia

Publicat: 06 sept. 2019

Un cuplu din Irlanda, care era in vacanta in Miami, a descoperit in camera lor de hotel o femeie, care dormea in patul lor.

Potrivit declaratiilor, vacanta Ciarei si a iubitului ei a fost ruinata in momentul in care au gasit o alta persoana in camera lor de hotel, informeaza Mirror.

„Am ajuns la hotel si am vrut sa intram in camera, dar usa era blocata. Am crezut initial ca menajera a trantit-o prea tare. Iubitul meu a incercat sa deschida usa. Mi-a zis ca e cineva in patul nostru. Se auzea o fata care sforaia”, a povestit Ciara.

„Am trezit-o intr-un final si a plecat. Nu vreau sa par rautacioasa sau orice altceva, pentru ca nu sunt acel gen de persoana, dar cand m-am uitat la ceasta fata m-am gandit ca ori consumase droguri, ori nu avea casa. Cu tot respectul pentru aceasta fata, care este fara adapost, dar ne-am imaginat multe lucruri”, a mai spus femeia.

Speriata ca fata ar avea o arma, Ciara a mers la receptia hotelului. Personalul a refuzat sa sune la politie, insa cuplului i s-a oferit o alta camera pentru restul sederii lor in Miami.

De asemenea, Ciara a dat o declaratie la politie.

„O intelegem pe fata si ii intelegem situatia, dar aici e vorba de profesionalism. Dar noi nu am avut parte de asa ceva. Ne-am planificat urmatoarea vacanta si speram ca vom avea o alta experienta”, a mai explicat aceasta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit