Cancan ultimă oră

Ce a încercat Pepe să facă pentru a o convinge pe Raluca să nu divorțeze

Publicat: 05 nov. 2020
Pepe si Raluca
Pepe si Raluca divorteaza

Nu trece zi fără să apară noi detalii legate de divorțul dintre Pepe și Raluca. Dacă zilele trecute s-a discutat despre infidelitate, iată că acum se vorbește despre faptul că Pepe ar fi rugat-o pe soția lui să nu-l părăsească.

În filmulețul în care Pepe a dezvăluit că divorțează de Raluca acesta a vorbit și despre faptul că decizia a fost luată de soția lui. Ceea ce a omis artistul să spună este că el a tot încercat s-o facă pe Raluca să se răzgândească. Potrivit unor informații, s-ar părea că Pepe a mai cerut încă o șansă, dar nu a fost cale de întoarcere. Motivul? Raluca începuse să-l vadă pe artist ca pe un prieten, iar sentimentele pe care în anii trecuți le avea pentru el s-au risipit.

Apropiații cuplului: „Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut”

“Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei.

El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. ”, au declarat apropiații cuplului, pentru playtech.ro.

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț. Fratele lui a aflat din live-ul de pe Youtube

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț a fost una cât se poate de normală, aceștia fiindu-i alături cântărețului. Vestea că cei doi au ales să urmeze cai diferite a ajuns la membrii familiei prin intermediul internetului. Fratele lui Pepe  a aflat din live-ul cântărețului de pe YouTube că Raluca a luat decizia de a divorța.

Toată familia îi este alături cântărețului în aceste momente grele.

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț

Fratele artistului, Giani, a spus într-o intervenție de la Antena Stars că îl vede trist pe cântăreț și că toată familia lui este uimită de decizia celor doi, în special a Ralucăi.

Acesta a adăugat că nu găsește puterea necesara pentru a o suna pe Raluca să afle ce s-a întâmplat între ea și Pepe.

Giani a mai declarat că nu se poate gândi în acest moment decât la cele 2 feițe ale cuplului, Rosa și Maria, și că speră ca cei doi soți să ia în cele din urmă cea mai bună decizie.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât că noaptea să fie un sfeșnic bun, că ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat.”, a spus fratele lui Pepe.

Mamei lui Pepe nu îi vine să creadă

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț a fost una cât se poate de firească, însă mama artistului trece prin momente grele.

„Fratele meu nu face glume. Nu îl văd fericit. Dar mie îmi este foarte greu, pentru că eu când vorbesc de divorț, pe mine mă răscolește chestia asta. Mama a reacționat greu. Tare greu. Sincer. Nu am putere să o sun pe Raluca. Nu pot să îmi explic. E ca și când aș visa. Raluca mă iubește mult și mă respectă. Pun pariu că așa cum noi am fost luați pe nepusă masă, sunt sigur că nici familia Ralucăi nu a știut.”, a mai spus Giani.

Adauga un comentariu