Diverse

Ce a mancat Andreea Mantea ca sa scape de kilogramele in plus

Publicat: 19 sept. 2019

Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV, a ajuns la silueta mult dorita cu ajutorul unei diete. Andreea Mantea a vrut sa slabeasca, dupa ce a nascut, asa ca a tinut dieta si a facut sport, reusind astfel sa slabeasca mai multe kilograme.

„Da, merg la sala. Rup sala in doua sau sala ma rupe pe mine, cum se zice. Eu sunt o persoana mai dificila si e ciudat sa vina sa te streseze (n.r. un antrenor) sau sa iti scrie ce ai mancat, de ce ai mancat, nu e bine, sa iti explice de ce asa si nu asa. Gratiela, antrenoarea mea, imi explica absolut orice, vorbim absolut orice.

Eu tot trisez cu mancarea si ea imi zice sa nu mai trisez. Nu ma asteptam sa mi se schimbe atat de bine corpul, sa ma tonifiez, sa se ridice pielea aia lasata. dupa o anumita varsta si dupa o sarcina… M-am apucat de sala pentru ca era nevoie, era nevoie-nevoie. Dupa o sarcina nu se vede imediat, dar in timp incepe sa se vada. Si este groaznic, pentru ca oricat ai incerca sa ascunzi tot nu ascunzi total si m-am apucat. A fost foarte greu la inceput, a fost groaznic. Nu vrei, nu poti, si-e greu. E… Si atunci trebuie sa te ambitionezi, sa iti gasesti puterea undeva.… Sunt disperata cu sala.”, a declarat Andreea Mantea pentru avantaje.ro acum ceva timp.loading...

Adauga un comentariu