Local

Ce a pățit Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași, pe aeroport

Publicat: 26 iul. 2021
Ciprian Parschiv stă la masă la terasă și se uită în telefon
Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași. Sursa foto: Ciprian Paraschiv/ Facebook

Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași, s-a declarat nemulțumit de noile reguli ale companiei aeriene Blue Air.

Fostul șef de la Politehnica Iași avea un zbor programat, care ar fi trebuit să plece din Iași spre București la ora 18:20. Chiar dacă a ajuns cu o oră și 45 de minute înainte de plecare, Ciprian Paraschiv a fost nevoit să achite 35€ sau 175 lei. „Așa meriți dacă nu te informezi că nu mai este ca înainte, plătești că nu ai ce face”, a adăugat acesta.

Ciprian Paraschiv: „ Check-in gratuit, ce se deschide cu 24h înainte de decolare până cu trei ore înainte de plecare”

Luni seară, 26 iulie, fostul președinte al FC Politehnica Iași, a postat un mesaj, pe o rețea de socializare, în care și-a arătat nemulțumirea cu privire la regulile schimbate recent de o renumită companie aeriană.

„Blue Air, Trist Air
Zbor programat să plece la ora 18:20 din Iași spre București.

Reguli foarte recent schimbate: check-in gratuit, ce se deschide cu 24h înainte de decolare până cu trei ore înainte de plecare.

Dacă vii ca mine, cu 1h45min înainte de plecare să-ți faci check-in-ul afli că trebuie să plătești 35€ sau 175 lei. Așa meriți dacă nu te informezi că nu mai este ca înainte, plătești că nu ai ce face.”, a scris Ciprian Paraschiv pe Facebook.

Ce a pățit Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași, pe aeroport

Fostul șef al Politehnicii a precizat că nici până la ora 20:45 nu a decolat avionul, iar angajații companiei nu îl anunță dacă va mai pleca. În ciuda întârzierii, Ciprian Paraschiv spune că nu își va mai primi banii înapoi și nici nu știe dacă va mai ajunge în această seară la destinație.

„Este ora 20:45, avionul nu a decolat, nici nu te anunță nimeni când/dacă vei mai pleca.

Realizez că am venit chiar devreme la aeroport, sunt deja de 4 ore.

Nu contează, banii pentru check in întârziat nu-i primești înapoi și nici măcar nu ești sigur că vei ajunge în seara asta la destinație.”, a scris Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași, pe pagina sa de socializare.

Ciprian Paraschiv: „Blue Air, Trist Air”

În plus, acesta a adăugat că barul, „de unde îți puteai lua o apă sau o cafea”, a fost închis în urmă cu trei ore. În sala de așteptare se află și bebeluși.

„Mai mult, cu trei ore în urmă s-a închis și barul de unde îți puteai lua o apă sau o cafea. Sunt destui copii în sala de așteptare, chiar și bebeluși.

Blue Air.
Într-adevăr, traducerea potrivită a cuvântului “Blue” nu este “albastru”, ci “trist”.
Trist Air”, a concluzionat Ciprian Paraschiv, fostul președinte al FC Politehnica Iași.

Comentarii
  • A mai auzit cineva ceva la viata lui despre Ciprian P. daca nu ajungea la Poli Iasi ?
    Intreb fara misto si fara nici un gram de caterinca. Eu zic ca este un mare no name.
    Apropo, despre prietenul lui Mihai Chirica, Ambrosie, mai stie cineva ceva ?
    Toti au disparut in neant din lumina reflectoarelor …

  • Da, dn. Ciprian Paraschiv are dreptate. Am fost si eu la acelasi avion care a decolat spre Bucuresti la 23.05. In loc de 18.20. Am platit 35 euro, mie mi-au spus ca regula e impusa de agentia straina MyTrip de unde am cumparat biletul. Agentia nu spune nimic de asa ceva.

Adauga un comentariu