National

Ce a păţit Magdalena, asasina de la metrou, în închisoare. Unii ar spune că s-a făcut dreptate

Publicat: 18 sept. 2020
asasina de la metrou
Magdalena Serban, asasina de la metrou a fost implicata intr-o altercatie cu colegele sale din penitenciar

Magdalena Șerban, asasina de la metrou, nu este tocmai un deţinut model. Recent, ea a fost implicată într-o altercaţie cu unele dintre colegele sale de închisoare. Reprezentanţii instituţiei au atras atenţia că asasina de la metrou este dispusă să comită o altă crimă fără să clipească. Momentan, Magdalena Şerban este păzită non-stop de paznicii Penitenciarului Targsor.

Încarcerată la Penitenciarul de femei Targsor, Magdalena Şerban a fost implicată într-o altercaţie cu unele dintre colegele din închisoare. Surse din cadrul instituţiei au făcut dezvăluiri despre acest incident în urma căruia şi au subliniat că asasina de la metrou este dispusă să comită altă crimă în orice clipă.

Magdalena, asasina de la metrou, lecţie traumatizantă de la colegele de detenţie

Magdalena Şerban, cunoscută drept criminală de la metrou, nu mai are voie să părăsească celulă în care stă la Penitenciarul Targsor, după ce a provocat un scandal violent. În prezent, ea este păzită nonstop.

“Ea este liniştită, nu se dă cocos, nu vrea să se impună. Însă, are momente când are o privire de om nebun şi devine foarte agresivă fizic. Asta fără să spună nimic, fără să existe vreun conflict în prealabil. Desigur, ea nu se poate cu alte deţinute de acolo, care sunt mult mai puternice fizic, dar care nu sunt violente fără motiv, precum este criminală de la metrou. Acum este ţinută, 24 din 24 de ore în celulă pentru că aceste episoade să fie evitate. Magdalena Şerban este o asasină şireată şi foarte periculoasă. Conform profilului psihiatric, ea este dispusă în orice moment să comită o altă crimă”, au declarat surse de pentru playtech.ro.

Cum s-a petrecut crima care a şocat România

În urmă cu aproape trei ani, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu, o femeie de 25 de ani, în faţa unui metrou. Scenele traumatizante s-au petrecut în staţia de metrou Dristor 1. După crimă, asasina a plecat ca şi cum nu comisese vreo tragedie.

“Magdalena Şerban s-a urcat într-un autobuz şi a mers cu el până la capătul liniei! Nu a coborât însă la finalul cursei, aşa cum ar fi fost normal, motiv pentru şoferul maşinii a fost nevoit să o abordeze şi să îi spună că acolo s-a terminat traseul! «Trebuie să te dai jos», i-a zis omul, moment în care criminală a devenit brusc tristă şi a început să plângă! Apoi, a încercat şi să impresioneze! «Nu ştiu ce să mă fac, sunt venită de la ţară, sunt săracă şi îmi este foarte greu să mă descurc prin Bucureşti! Aş vrea să ajung în zona Unirii, dar nu am niciun ban! Ce să fac acum? Nici nu ştiu unde mă aflu», au fost cuvintele ei adresate conducătorului auto!”, au declarat surse autorizate, potrivit wowbiz.ro.

Magdalena Şerban a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce a ucis-o pe Alina Ciucu, iar decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Magdalena Şerban, asasina de la metrou, program special de reeducare

Magdalena Şerban, cunoscută de public şi ca „ucigașa de la metrou”, după ce, la sfârşitul anului 2017, a omorât o tânără în vârstă de 25 de ani pe care a aruncat-o în fata metroului, are parte, la închisoare, de un tratament special. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) încearcă reeducarea deţinutei care, deşi a fost condamnată pe viaţă, va fi eliberată, la un moment dat şi se va întoarce în societate.

Surse din cadrul ANP au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că specialiştii în materie de boli mintale, dar şi educatorii din sistemul penitenciar, îi acordă o mare atenţie Magdalenei Şerban. Femeia a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce, la sfârşitul anului 2017 a omorât o tânără pe care a împins-o în fata metroului. Înainte de producerea tragediei, aceasta încercase să facă acelaşi lucru cu o altă fată, însă, fosta sportivă de performanţă, victimă a reuşit să scape nevătămată.

Comentarii
  • Se vede clar ca are probleme psihice,locul ei nu este in penitenciar. Trebuie sa construim spitale noi de psihiatrie cu gradini mari, alei generoase,mobilier fix cu protectie sa nu se loveasca de colturi,margini, iar persoane cu probleme cum este si cazul de fata ,internate aici si sedate 24 din 24 ore cu doze in functie de gravitate.Tot aici internati si sedati si acei violenti care fie ca sunt nebuni sau o fac pe nebunii pentru circumstante atenuante in caz de ceva, Ar fi mai liniste in detentie pentru asa zisa reeducare, ca in caz de violenta repetata s_ar incadra la boala si ar fi mutati la psihiatrie unde ar fi sedati si nu ar mai sti de ei cu anii sau cat or mai avea de trait.

Adauga un comentariu