Calatorii

Ce a patit un tanar din Vrancea dupa ce a dat mita ca sa ia permisul de conducere

Publicat: 08 oct. 2019

Un tanar din judetul Vrancea care a dat mita pentru a-si lua permisul de conducere a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a recunoscut fapta.

Potrivit Serviciului Judetean Anticoruptie Vrancea din cadrul DGA, in 13 septembrie, institutia a fost sesizata ca, in parcarea unui hipermarket din municipiul Focsani, la punctul de plecare pentru sustinerea probei practice pentru obtinerea carnetului auto, un tanar din judetul Vrancea i-a inmanat examinatorului auto dosarul de scolarizare in care se afla o suma de bani in euro, scrie News.ro.

Acolo s-a deplasat echipa operativa, care l-a identificat la volanul autoturismului-scoala pe tanarul respectiv si a constatat faptul ca in dosarul de scolarizare se afla si suma de 200 de euro, care a fost data examinatorului in vederea promovarii probei practice pentru obtinerea permisului de conducere.

La finalul anchetei, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea a dispus incheierea un acord de recunoastere a vinovatiei a tanarului. Dupa ce si-a recunoscut fapta, tanarul a fost condamnat la un an si 4 luni inchisoare cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.loading...

Adauga un comentariu