Cancan ultimă oră

Ce a postat Ramona Olaru după ce s-a despărțit de Cuza, de la Noaptea Târziu

Publicat: 16 sept. 2020
Ramona Olaru și Cuza, de la Noaptea Târziu
Ce mesaj i-a transmis Ramona Olaru lui Cuza, de la Noaptea Târziu, după ce s-au despărțit

Ramona Olaru a postat pe Instagram mai multe poze cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri. La prima vedere, pare că au o relație fericită, însă lucrurile nu sunt deloc așa. cea mai bună dovadă că lucrurirle nu sunt chiar roz între cei doi sunt nenumăratele despărțiri și împăcări.

Dragostea dintre cele două vedet trece acum o altă perioadă de separare, confirmată de celebra asistentă TV prin mai multe postări cu mesaje dubioase, dar care parcă vor să îl atingă dur pe fostul iubit al acesteia. În plus, un alt detaliu foarte clar dovedește că cei doi nu mai formează un cuplu.

Ce a postat Ramona Olaru după ce s-a despărțit de Cuza, de la Noaptea Târziu

Ramona Olaru, asistenta de la emisiunea Neatza, de la Antena 3, se bucură de mare succes de când lucrează în televiziune. Romana Olaru a fost căsătorită până anul trecut cu Bogdan Olaru, însă au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de 5 ani și un mariaj de 3 ani. Decizia, se pare, a fost luată chiar de Ramona, după ce ar fi încercat de mai multe ori să echilibreze lucrurile între ei.

La doar trei luni de la divorț, aceasta a intrat într-o nouă relație cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Iubirea lor a fost una foarte agitată, deoarece s-au despărțit de mai multe ori și s-au tot împăcat. Acum, se pare că cei doi sunt din nou separați, deși aveau planuri de nuntă. Drept dovadă, ei nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare de ceva timp.

În plus, Ramona Olaru postează tot mai multe postări care au mesaje cu subînțeles ascuns, ce fac trimitere chiar la Cuza. În ultima fotografie postată, ea declară: Voi încerca să fiu mai drăguță dacă tu încerci să fii mai deștept.

Nu vrea să mai fie așa de înțelegătoare

În plus, într-o altă postare a lăsat să se înțeleagă că tânărul din Târgu-Jiu nu i-a acordat respectul de care avea nevoie, acesta fiind probabil și motivul pentru care s-au certat din nou. Vedeta de la Neatza susținea că nu ar trebui să mai fie așa de înțelegătoare, pentru că a trecut destul cu vederea lipsa de respect a celorlalți. Ea este foarte activă în mediul online și fanii îi sunt alături, chiar îi sugerează să-și refacă viața alături de un bărbat mai în vârstă, lângă care ar fi mai fericită.

„Îndrăgosteşte-te şi tu de unul matur care să aibă ochi numai pentru tine. Unul de 45 ani te va iubi mult mai intens şi sincer decât unul apropiat vârstei tale. Vei vedea!”; „Eşti tare frumoasă, nu meriţi să suferi pentru nimeni.”, i-au transmis admiratorii Ramonei.

Ultima sa postare din Stories este cea mai dură, care sigur face referire la Cuza, având în vedere că l-ar mai fi numit  „nebun, gelos și posesiv” și în trecut.

Cuza, de la Noaptea Târziu confirm despărțirea

Cuza a încercat să țină situația sub control spunând că s-au despărțit în termeni prietenești, fără scandal, așa cum s-a speculat. Cavalerește, el i-a urat fostei iubite mult succes în carieră și numai bine, precizând că nu poate vorbi de rău despre o persoană împreună cu care a împărțit numeroase clipe și sentimente frumoase.

Adauga un comentariu