Mozaic muzical

Ce a raspuns Stefan Banica Jr atunci cand a fost intrebat daca este fericit: „Uneori, mi se intampla sa uit asta!” Vezi ce a spus despre Lavinia Pirva!

Publicat: 24 dec. 2017
3

Stefan Banica Jr este patruns de spiritul Sarbatorilor.

Stefan Banica are o perioada aglomerata, cu concerte peste tot in tara. El a dezvaluit cat de mult tine la fanii sai. „Dupa concerte, mai stau vreo doua ore ca sa dau autografe sau sa fac poze – e o bucurie sa ma intalnesc cu oamenii si, in acelasi timp, un semn de respect pe care l-am invatat de la taica-miu si pe care l-am inteles si mai bine de-a lungul anilor”, a marturisit Stefan intr-un interviu din Formula AS.

„Cum adica: un om a batut sute sau mii de kilometri ca sa ma vada si eu nu pot sa-mi rup cateva minute ca sa dau un autograf si sa fac o poza?! Ei bine, tuturor acestor oameni le mai urez si sa fie fericiti, caci, daca esti fericit, inseamna ca esti ok cu tine insuti. Si asa ar trebui sa fim tot timpul, nu numai de Craciun”, a mai declarat cantaretul.

Intrebat daca el este fericit, Banica Jr a raspuns, amintindu-le pe mama sa, Santa Liteanu, si actuala sotie, Lavinia Pirva: „Incerc sa fiu constient mereu ca fericirea e o stare de spirit. Uneori, mi se intampla sa uit asta: ma pierd in amanunte, din dorinta, poate exagerata, de perfectiune in meserie, care, realizez, ma limiteaza temporar. Pe de alta parte, sunt constient ca Dumnezeu mi-a dat o sansa enorma: sunt sanatos, am doi copii minunati, le am alaturi de mine pe mama si pe sotia mea si fac ceea ce-mi place, de atatia si-atatia ani. Eu nu ma duc "la serviciu" – n-am avut niciodata acest sentiment. Eu ma duc undeva unde ma simt bine si unde ofer si mi se ofera bucurie”.

Adauga un comentariu