Diverse

Ce a reusit sa faca din cateva lucruri complet nefolositoare la prima vedere

Publicat: 15 mart. 2017

Creativitatea cel mai des nu are limite, iar multi dintre voi probabil ca ati avut momente de creativitate maxima. In acest articol o sa vedeti cateva lucruri creative ce au fost facute cu doar cateva materiale ne folositoare.

De exemplu, aceasta lampa, a fost facuta cu ajutorul unui bidon de 5litri si cu cateva linguri din plastic lipite pe el. Probabil ca daca l-ati vedea intr-o casa ati crede ca respectivul a dat pe aecasta lampa foarte multi bani, insa, v-ati insela.. pentru ca se poate face cu un buget foarte mic.

lampa

O lampa dintr-un bostan… Un tanar a sculptat un bostan caruia i-a dat un aspect foarte placut. Ulterior l-a lacuit atat pe interior cat si pe exterior, si poate ramane o lampa pentru foarte multi ani.

bostan sculptat

O lampa.. din hartie. Cu ajutorul unui foarfec si cu cateva coli de hartie, puteti face o lampa care se aseamana cu buchetul de banane. Este o lampa usor de realizat, cu hartie, carton si lipici.

lampa din hartie

O lampa dintr-un mileu. Probabil ca majoritatea aveti in casa mileuri croite de catre bunici sau mame. Daca nu mai aveti ce sa faceti cu ele, puteti sa faceti o lampa minunata. Folosindu-va de un balon, lipiti cu aracet mileul deasupra balonului si lasati-l la uscat. Ulterior dezumflati balonul si aveti un cerc perfect rotund dintr-un mileu.

lampa din mileu

O lampa din ata… Tot cu ajutorul unui balon, puteti sa faceti o lampa cu ajutorul funiei si cu ata.

lampa din ata

Norisori din carton. Daca aveti un simplu bec pe un perete puteti sa creati un lucru decorativ ce va fi indragit de ceilalti. Faceti cativa norisori din carton si adeziv, si lipiti-i de perete in fata becului. Veti crea un ambient placut si totodata, veti da un efect de soare in spatele norilor.

norisor

sursa: poate nu stiailoading...

Adauga un comentariu