Magazin

Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul. Cata tristete si durere e in sufletul vedetei

Publicat: 02 iul. 2016

Florin Calinescu este, aparent, un om implinit. Cu o cariera spectaculoasa si afaceri de milioane, juratul de la emisiunea de talente ascunde insa o tragedie care i-a marcat viata.

Pe o alee in mijlocul cimitirului Cernica este locul unde Florin Calinescu si-a lasat o jumatate din viata. Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca. Si tot aici, actorul vine sa se reculeaga in momentele in care simte ca are nevoie sa stranga din dinti si sa mearga mai departe.

Anamaria Calinescu, sotia lui Florin, a murit in 2005, exact in ziua in care implinea 47 de ani de viata si 27 de casatorie. Femeia suferise de cancer si in cele din urma s-a stins. Sapte ani mai tarziu, unul dintre cei doi fii ai sai, Luca, avea sa-si piarda si el viata. Biataul avea doar 24 de ani cand a decis sa-si puna capat zilelelor. Insa evenimentele tragice care i-au marcat viata lui Calinescu este mult mai lung. Actorul a mai avut o fetita care nu a supravietuit decat cinci luni. De asemenea, dupa ce si-a pierdut sotia, omul de televiziune a ramas si fara parinti. Amandoi au murit la o distanta de doar doua luni.

Locul de veci in care se odihnesc fiul si sotia lui Florin Calinescu este foarte ingrijit. Un monument din marmura alba si o mica gradina cu flori atent alese fac din acest loc unul deosebit. Atunci cand a comandat monumentul funerar, actorul a cerut mesterului sa sape in piatra doua versuri din „Luceafarul” lui Eminescu: „A fost odata ca-n povesti, A fost ca niciodata…”, in amintirea anilor pe care actorul nu-i va mai trai niciodata.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu