National

Ce a spus astrologul Daniela Simulescu despre Klaus Iohannis: „La domnul preşedinte, în momentul naşterii, Luna era în Fecioară”

Publicat: 13 iun. 2021
Klaus Iohannis este îmbrăcat la costum iar în spate are steagul României
Klaus Iohannis

Daniela Simulescu vorbit despre preşedintele României Klau Iohannis şi despre zodia în care s-a născut acesta.

„Avem de-a face cu un nativ în Gemeni. Asta îi dă zodia şi caracteristicile generale, ce împarte cu toţi Gemenii din lume: nevoia de cunoaştere, nevoia de a gândi foarte mult, de a fi o persoană foarte raţională. nevoia de a învăţa foarte multe lucruri şi de a învăţa şi pe alţii. Persoanele cu Soarele în Gemeni sunt persoane care se adaptează uşor la situaţii, sunt persoane care ştiu să poarte discuţii cu oricine, pentru că reuşesc să treacă de la un om la altul şi ştiu să discute despre diverse. Persoanele cu Soarele în Gemeni au mare nevoie de schimbare, au nevoie tot timpul să se îmbunătăţească, au nevoie să citească, să îşi pună curiozitatea la muncă. Dar asta toţi Gemenii o au!”, a declarat Daniela Simulescu.

Acesta a vorbit cum era luna în momentul în care s-a născut preşedintele României.

„La domnul preşedinte, în momentul naşterii, Luna era în Fecioară, ceea ce înseamnă că pe dinăuntru totul este foarte calculat, foarte organizat şi foarte disciplinat. Aceşti oameni au un tabel interior şi dacă nu e totul foarte pus la punct, ei nu se simt bine. Luna aceasta este ‘micul Klaus Iohannis’, care îl face să facă lucrurile într-un anumit fel. Luna în Fecioară este nemaipomenită pentru profesori de ştiinţe exacte, de aceea au şi nevoia de a găsi o structură, de a vedea lucrurile fixe, de a merge spre logică. Tocmai de aceea, el îşi va lua mereu timpul pentru a face toate calculele, înainte de a spune ceva, înainte de a face ceva. Dl Iohannis are el însuşi un profesor de fizică, de matematică, în interior. Dacă îi dai o problemă, are nevoie să o structureze, să o desfacă, pentru a-i găsi rezolvarea. De aceea, dl preşedinte este o persoană foarte practică şi pragmatică. Orice emoţie pe care o simte o trece printr-un filtru, are o sită raţională prin care analizează orice din acea emoţie. Îi plac lucrurile care trebuie rezolvate, dar are nevoie de timp, pentru că îşi pune foarte multe întrebări. Şi până nu găseşte răspuns la orice întrebare, nu va spune nimic”, a mai explicat astrologul DC NEWS.

În urmă cu puţin timp Klaus Iohannis s-a întâlnit cu omologul sau Reuven Rivlin

Reuven Rivlin este preşedintele Israelului şi în urmă cu câteva zile s-a întâlnit cu omologul sau Klaus Iohannis. Acesta a venit în Romania pentru a efectua o vizită de stat. În cursul după-amiezii, oficialul israelian a fost primit la Palatul Victoria de prim-ministrul Florin Cîţu.

„Vizita de stat a preşedintelui israelian se înscrie în dinamica foarte bună a contactelor bilaterale la nivel înalt din ultima perioadă, cea mai recentă întrevedere între cei doi şefi de stat având loc cu prilejul participării preşedintelui României la Forumul Mondial privind Memoria Holocaustului de la Ierusalim, din ianuarie 2020, urmată de discuţii telefonice în lunile martie şi iunie 2020”, preciza, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Care a fost scopul vizitei

Conform unui comunicat, Reuven Rivlin va afectua o vizită în România care reflectă „soliditatea” relaţiei bilaterale, precum şi faptul că Statul Israel rămâne un partener „cheie”, cu valenţe strategice, al României în Orientul Mijlociu.

Discuţiile se vor axa pe modul de dezvoltare şi aprofundare a relaţiilor bilaterale în toate domeniile de interes comun. Aceasa vizita având loc datorită celebrării zilei de 11 iunie, inplinindu-se 73 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte între România şi Statul Israel.

Adauga un comentariu