Magazin

Ce a spus Catalin Botezatu despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama: Cred ca…

Publicat: 11 iul. 2019

Duminica, Florin Pastrama a luat-o de sotie pe Brigitte Sfat, si in fata lui Dumnezeu. Daca, in urma cu o luna, el a adus-o in fata Ofiterului Starii Civile pe femeia pe care o iubeste de mai bine de jumatate de an, acum, a facut si nunta cu bruneta.

”Ma simt foarte fericit, ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Ma iubeste, o iubesc foarte tare si eu. Ma mai atinge, asa, la cateva zile, dar e bine. Ca daca o face, nu mai gresesc si chiar ii multumesc pentru lucrul asta”, a fost declaratia data imediat reporterilor PROTV la nunta.

Prima reactie a Ralucai Podea dupa ce fostul ei iubit s-a casatorit cu Brigitte Nastase

Florin Pastrama s-a insurat cu Brigitte Sfat! ”Cred ca a venit in aceasta casnicie cu foarte multa iubire”
Florin s-a insurat cu Brigitte Sfat, iar oamenii cu greutate din lumea mondena autohtona au comentat decizia lui rapida de a se casatori, unii in termeni negativi, altii negativi. Astfel, invitat intr-un live exclusiv, Catalin Botezatu a spus, in premiera pentru WOWbiz.ro, ce crede despre proaspatul cuplu si nunta lor. "Pe Florin il cunosc, este un tip foarte OK, mi-a placut ca la casatoria lui religioasa, a pastrat traditiile, cu rasul barbii si a tunsului, alaturi de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, inca se obisnuieste cu aceasta lume, cea in care esti numai in lumina reflectoarelor, si chiar cred ca a venit in aceasta casnicie cu foarte multa iubire. Este un baiat minunat si chiar a avut curaj sa faca pasul acesta…Glumesc, nu spun cu o tenta anume, ci este important sa poti sa te implici intr-un angajament pe viata avand langa tine o femeie celebra!”, a declarat Bote pentru WOWbiz.ro!

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit