Cancan

Ce a spus Viviana Sposub despre fetele Andreei Bălan. „Nu o să mă chinui eu să…”

Publicat: 25 nov. 2020
Viviana Sposub si Andreea Balan
Ce a spus Viviana Sposub despre fetele Andreei Bălan în ultima ediție de la Ferma.

Ce a spus Viviana Sposub despre fetele Andreei Bălan în ultima ediție de la Ferma. Șatena a făcut o gafă colosală și a trimis o săgeată către fosta soție a lui George Burcea. Toți concurenții au rămas surprinși de reacție acesteia.

Viviana Sposub se află într-o relație cu fostul soț al Andreei Bălan care se pare că evoluează foarte repede.

Ce a spus Viviana Sposub despre fetele Andreei Bălan

Viviana și George Burcea sunt într-o relație de câteva luni și acum vor să închidă gura răutăcioșilor. Cei doi încearcă să demonstreze din răsputeri că se iubesc și că totul este pe bune. În urma cu puțin timp pe Viviana a luat-o gura pe dinainte și a făcut unele declarații care s-ar putea să o scoată din minți pe Amdreea Bălan.

Cel mai recent episod din “Ferma” a surprins pe toată lumea. Viviana trebuia să execute o pedeapsă în care să vorbească minute bune cu mutulică, un buștean pe care l-a botezat George. În timpul acestei discuții Andrei Stoica a simțit să facă o remarcă, dar sigur nu se aștepta la o asemenea replică.

„George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…’, a spus Andrei Stoica.

Răspunsul Vivianei:  ‘Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!’.

Aceste vorbe au făcut ca totul să pară cu atât mai ciudat în contextul în care știm că Andreea și George au un pact în ceea ce le privește pe fetițe. Iubita actorului nu are voie să le cunoască pe fetițe decât în momentul în care relația este serioasă și de lungă durată.

Cum au ajuns să fie împreună Viviana și George

Ce a spus Viviana Sposub despre fetele Andreei Balan sigur nu or să rămână fară reacții. Fostul soț al cântăreței este îndrăgostit până peste cap de frumoasa satena. Ces doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, difuzată de PRO TV.

Într-un interviu recent, Burcea a povestit că la început nu a fost nimic sexual, ci au simțit că energiile lor se potrivesc.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

Viviana Sposub, atac la Andreea Bălan

Viviana a avut de îndeplinit o misiune alături de Andreea Antonescu. Deși mulți s-ar fi așteptat că frumoasa șatenă să arunce săgeți la adresa Andreei Antonescu și a prietenei sale, Andreea Bălan, Viviana a făcut un lucru neașteptat. Iubita lui George Burcea și-a exprimat admirația pentru trupa Andre.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. >”, a mărturisit Viviana Sposub într-un episod din cadrul emisiunii ,,Ferma”.

„Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi.  Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a mai spus Viviana, în urmă cu ceva timp, înainte să iasă din competiție.

Adauga un comentariu